Макар и все още във ваканционно настроение, лятото бавно и

...
Макар и все още във ваканционно настроение, лятото бавно и
Коментари Харесай

3 истински находки за първия учебен ден

Макар и към момента във ваканционно въодушевление, лятото постепенно и незабелязано се изплъзва сред пръстите ни, а вълненията към първия образователен ден бързо ще заменят положителното и лежерно настроение с паники към подготовката за идната образователна година. Но в случай че сме задоволително добре осведомени, извършването на покупки може да се трансформира във вълнуващо премеждие за разкриване на забавни находки. През последните години виждам на тези покупки като опция да избера за децата си качествени и красиви облекла, аксесоари и училищен артикули. Днес ще ви опиша за моите най-ценни находки за най-малките, които въпреки и към момента в предучилищна възраст, към този момент навлизат в ученическия живот и би трябвало да се приготвят уместно, без значение дали са към момента в последната група на детската градина, или в предварителен клас в учебно заведение. 



Тази година се приготвих със листата за първия образователен ден при започване на август, с цел да се ориентирам лесно, когато излязат промоционалните оферти на. Още идната седмица в интервала от19 и от 22 август ще може да откриете забавни текстилни оферти за най-малките. От опит знам, че там мога да намеря страхотни неща, само че би трябвало да отвръщам бързо, тъй като офертите важат до привършване. А аз не съм единствената, която знае, че качествените артикули не всеки път са скъпи. Както и че Lidl всяка година (след средата на август) предлага скъпи находки за живота на дребните възпитаници. 

Находка #1

Безспорно ученическата раница е един от най-важните аксесоари, като се употребява все по-често и в горните групи на детската градина. Но за мен още по-голям е несесерът, който се оказва правилен другар на децата (особено по-малките, които обожават да рисуват и оцветяват) през цялата образователна година. На пазара има разнообразни несесери – плоски и кръгли, нискобюжетни и в действителност скъпи, като цената зависи както от качеството, по този начин и от това дали ги купувате празни или цялостни. Повечето родители нямат самообладание за детайлите, тъй като описът от артикули за първия образователен ден им се коства много задължаващ. Но истината е, че доста от ученическите несесери на пръв взор са цялостни с разноцветни моливи и флумастери, а много скоро след старта на годината излиза наяве, че качеството им не е било най-хубавото. 



Затова всяка година предпочитам несесерите Herlitz  от промоционалните предложения на. Те са качествени и красиви, във разновидности за девойки и момчета. Закопчават се комфортно с цип, разгъват се елементарно за бърз достъп до цветните моливи и флумастери, писалка, гумичка, острилка и линийки. Herlitz е немски бранд, водач в производството на офисни и училищен артикули в Европа, потвърдил се с богата гама от качествени артикули на рационални цени. 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР