Макар и трудно, този парламент може да сформира правителство. Това

...
Макар и трудно, този парламент може да сформира правителство. Това
Коментари Харесай

Христо Иванов посочи компромисите. Може да има кабинет

Макар и мъчно, този парламент може да образува държавно управление. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в речта си при старта на 48-ото Народно събрание.

Той даже изрази вяра, че оттатък компликациите България ще има опция за същински скок в развиването си и прикани за обединяване зад тази цел.
-->
" Може би ще се наложи да стане с компромис, само че това не значи ръководство на компромиса. Може да е мъчно, само че това не значи безгръбначно. България има потребност от държавно управление, което не просто удължава живота на Народното събрание, а взема решение проблеми ", съобщи Иванов.

Той очерта още веднъж целите, от които обединяването не би отстъпило при диалози за ръководство - ясно отношение към експанзията на Русия в Украйна, унищожаване на корупцията и правосъдна промяна.

Вярваме, че, оттатък компликациите, има огромни благоприятни условия за България, тъй като всяка компликация съдържа в себе си импулса за развиване и скок, сподели Иванов.

Иванов сподели, че " Демократична България " ще поддържа целия комплекс от ограничения, които изпълнителната власт би трябвало да вземе за модернизацията на армията и отбранителните качества. " Никой не може да си разрешава да го опълчва на обществената политика. Няма подобен избор, би трябвало да имаме и двете ", сподели съпредседателят на обединяването, репликирайки Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР