Макар да обра повечето негативи заради това, че бързо скочи

...
Макар да обра повечето негативи заради това, че бързо скочи
Коментари Харесай

Златка първа изневерила на Благо

Макар да обра множеството негативи поради това, че бързо скочи в нова сериозна връзка не Благой Георгиев, а Златка Райкова е била тази, която първа e изневерила. По време на съвсем 3-годишната им връзка плеймейтката редовно кръшкала на някогашния футболист, научи „ Уикенд” от източници, които са близки до разграничената двойката, която към този момент е с нови сътрудници.

„ Златка месеци наред кръшкаше на Благо с разнообразни мъже. Уж се криеше, само че София е дребна и всичко се схваща. Нейният гримьор Цецо Андреев ѝ служеше за заслон и непрекъснато я прикриваше пред Благо” – настояват осведомени. Райкова се срещнала с арменеца Карен Хачатрян при започване на 2022 година, когато към момента е била обвързана с Джизъса. Двамата са се криели от Благо, а откакто той научил, бил грохнал. Зарязал я и се хванал с Полина, а силиконката направила връзката си с арменеца публична. Столични клюкари разясняват, че въпросният Карен не е богат правоприемник, както се изкарва, а първокласният живот, който показва е надалеч от истината. Той по-скоро произлиза от оскъдно семейство, в сравнение с да е роден със сребърна лъжичка в устата. В профила на брат му в Инстаграм, който към този момент е заключен, имало фотография на Карен от тези години, в които не е имал пари, преди да ги изкара от черно тото, описват още източници.

„ В момента няма сигурен приход, занимава се с търговия с биткойни и демонстрира подправен метод на живот с вярата да стане истина. Златка не е единствената, с която е опитвал да го направи, прецакал е доста други. А тя просто си го връща на Благой, за това, че не ѝ елементарни изневярата и я заряза”, разясняват в светските среди.

Хора от обкръжението на Карен го разказват като безспорен нарцис. С връзката си със Златка той целял да получи внимание и най-много да бъде прочут. „ Чрез нея може да получава оферти за разнообразни реклами. Той си беше купил почитатели в остарелия си профил, като за нощ бяха нарастнали с 10 000 и беше опитал самичък, само че безуспешно”, настояват доближени до арменеца. Той възмути почитателите на Райкова с обидното си поведение към сина ѝ Благой. В късото видео Хачатрян замеряше със зрънчо малчугана, като че ли е куче, а майката стоеше изцяло безучастна.

„ Благойчо е сладурче и не е отговорен, че е в неприятна среда, където му приказва непознат човек на „ бе”, закача го, до момента в който яде не дай боже да се задави! И за похлупак по противен метод му хвърля зрънчо в лицето” – възмущават се е съображение почитателите на пазарджиклийката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР