Макар че, обикновено пиша за хората, които се интересуват как

...
Макар че, обикновено пиша за хората, които се интересуват как
Коментари Харесай

Как да правите всичко грешно

Макар че, нормално пиша за хората, които се интересуват по какъв начин да подобрят живота си, съм изцяло наясно, че доста от нас в действителност желаят противоположното. Това са тези, които умишлено отхвърлят да вършат стъпките, които непроменяемо ще доведат до забележими усъвършенствания в живота им. Предпочитат всичко да върви наобратно – за толкоз дълго, за колкото е допустимо.

Понякога се объркват и инцидентно вършат някои неща вярно. Обикновено са в положение да саботират тези нежелани триумфи небрежно, само че по-доволни са, в случай че съумеят изцяло да предотвратят случването им.

Ако се откривате в тази непопулярна и не доста ценена група, ето ви няколко оферти какво можете да извършите, с цел да си осигурите неприятности и тъпо битие до края на дните си.

ГРЕШЕН ПЪТ

Наблюдавайте кои са пътищата, по които щастливите и сполучливи хора поемат и се старайте да ги избягвате. Следвайте известните пътеки, които ще ви обезпечат едно приблизително равнище на битие, в най-хубавия случай, междинни резултати, които са ви нужни, с цел да предотвратят чувството ви на нежелани усеща за пълноценност. Най-добрите за вас пътища са тези, които ви карат да се чувствате все едно се въртите в кръг, до тогава, до момента в който сте толкоз изтощени, че към този момент не ви се занимава въобще с нищо и решите, че е време да се пенсионирате. Пътища, които са плоски или такива с низходящ надолнище са най-хубавият избор. Избягвайте всевъзможни пътеки, които водят към хълмове или наоколо до планини; възвишените гледки са смущаващи. Насочете се към терен, който ще ви улесни да намразите живота си и заобикалящите ви хора. Ако може тотално да се изгубите, ще е най-добре.

ГРЕШНИ НАВИЦИ

Обърнете внимание на това, кои са най-хубавите привички, които оказват помощ на хората да реализират високи резултати в живота си и ги избягвайте. Заменете ги с привички, които да ви подсигуряват, че няма да постигнете никакъв прогрес. Още по-добри са навиците, които непосредствено водят до неуспех. Гледайте доста телевизия. Яжте бързи закуски. Избягвайте да се движите. Направете Facebook най-важната част от съществуването си.

ГРЕШНО МЯСТО

Важно е да живеете на място, от което струи чувството за невъзможност. Огледайте се за места, които притеглят хората със междинни или под междинните приходи и се обградете с хора, толкоз грозни, че даже Шекспир би отказал да написа за тях. Живейте с хора, които ще ви окуражават да вършиме това, което не желаете. Да живеете с родителите си допустимо най-дълго, също оказва помощ.

ГРЕШНО ВРЕМЕ

Никога не предприемайте дейности, които можете да отлагате безпределно. Останете в коридорите за толкоз дълго, колкото можете. Никога не бъдете точни. В последна сметка, опциите ще отминат и ще се успокоите. Има доста по-малко напрежение в хората, които не се оправят с нищо, тъй като в последна сметка никой няма да чака кой знае какво от тях. Ако действате в точния момент, рискувате триумф.

ГРЕШНИ ПРИЧИНИ

Хората са извънредно любопитни и рано или късно ще схванат за вашите проекти. Ще стартират с нелоялните си догатки, че всеки би трябвало да прави всичко допустимо, с цел да усъвършенства живота си, тъй че ще ви се наложи да се упражнявате в измислянето на отклоняващи тематиката отговори. Но въпреки всичко, когато в последна сметка осъзнаят вашата цялостна липса на предпочитание да се помръднете за каквото и да било, хвърлете виновността върху външни фактори като стопанската система, какъв брой е гнусен шефът ви, какъв брой незаслужено е постъпила с вас някогашната ви и така нататък Ако кажете истината на хората, има заплаха да стартират да се пробват да ви стимулират да извършите някои промени във връзка с себе си, а вие несъмнено не желаете това.

ГРЕШЕН ДЕН

В случай, че сте най-енергичен рано заран, старайте се да стоите в леглото колкото се може по-дълго. Ако сте най-продуктивен вечер, насилете се да ставате колкото се може по-рано. През целия ден се стремете да вършиме противоположното на това, което ви кара да се чувствате щастливи и продуктивни. Много е потребно да си намерите работа, която въобще не харесвате. Така ще си гарантирате, че даже да съумеете да се насладите на приятни сутрини или вечери, часовете, прекарани на работното място по този начин ще ви повлекат надолу, че сигурно ще ви обезпечат едно неприятно изцяло преживяване всеки ден.

ГРЕШНА СЕДМИЦА

Съберете няколко посредствени дни и ще си създадете една обичайно посредствена седмица – може би искрено противна, в случай че е работна. Важно е да не вършиме нищо, което действително да възвръща силите ви през уикенда – изгубете времето в мързел и безсмислено мотаене, в случай че е допустимо. Добре е в понеделник сутринта да се чувствате на дъното на отчаянието. Ако съумеете да си осигурите и едно положително равнище на стрес, меланхолия и досада през цялата седмица, цена няма да имате. След като един път се оплетете в този модел, не правете нищо, което може да го скапе.

ГРЕШЕН МЕТОД

Поучете се от неуспехите на другите хора и ги копирайте. Използвайте способи, които сигурно са се потвърдили като неефективни в предишното, с цел да си гарантирате същите неприятни резултати в бъдеще. Вгледайте се в личното си минало. Забележете кое е това, което постоянно ви е проваляло и продължавайте да го вършиме.

ГРЕШНА ТЕХНИКА

Не се опитвайте да влагате креативност или да вършиме нововъведения. Винаги копирайте другите. Сливането с тълпата постоянно е по-безопасно от това да изпъкнете като обособен субект. По-лесно е да се предотврати триумф, като употребявате най-популярната техника на масите – в нищо не влагайте фикция. Да имате личен жанр, е нещо, което доста елементарно може да ви докара до нежелателен триумф.

ГРЕШНА КОМБИНАЦИЯ

Подсигурете се, че основните съставки, които построяват живота ви, въобще не могат да се комбинират. Намерете си нископлатена работа, тъй че колкото да да свързвате двата края. Влюбете се в човек, който въобще не се схваща с приятелите ви. Напълнете хладилника си с храни, които ви карат да се чувствате като болен през по-голямата част от времето. Пазете се от всяка форма на естетика и равновесие.

ГРЕШНИ ГЕНИ

Обезкуражете се като обвинявате за всичките си проблеми ДНК-то си. Нека гените ви са повода за неналичието ви на благоприятни условия. Игнорирайте истината, че мислите ви дефинират по какъв начин гените ви ще изразят себе си.

ГРЕШЕН КРАЙ

Много е мъчно изцяло да избягвате да си поставяте каквито и да било цели, тъй като мозъкът ви от самото начало ще желае да запълни тази празнина. Запълнете я с „ аналогови “ псевдо-цели, които дейно ще блокират целевите ви рецептори от появяването на действителни ефикасни цели. Това потвърдено работи: „ да имам повече пари “, „ да имам хубава връзка “, „ да си намеря работа “... Липсата на специфика прави отлагането доста елементарно. Колкото по-неопределено, толкоз по-добре.

ГРЕШНИ СРЕДСТВА

Ако въпреки всичко в миналото се случи да ви засмучат в осъществяването на някаква цел, тръгнете по допустимо най-обиколния маршрут. Вместо да започнете действителна активност, която да има някакво значение и стойност и да ви докарва приходи, запазете се за безсмислено трудоемките действия. Хубаво е да се суетите допустимо най-дълго за дизайна на логото си или визитните си картички. Превключвайте от план на план, тъй че в никакъв случай нищо да не завършите. Създайте си илюзията за прогрес, без да позволявате никакви забележими резултати да са налице.

ГРЕШЕН ПЛАН

Създайте си неправилни проекти за реализиране на задачите, проекти, в които всяко рационално, интелигентно създание ще откри безчет пробойни. Бъдете сигурни, че най-малко една решаваща стъпка ще ви докара до харакири.

ГРЕШНИ РЪЦЕ

Избягвайте да сте добър в нещо. Уменията са рецептата за триумф, тъй че пазете се колкото се може по-неквалифициран. Избягвайте да четете книги, да посещавате семинари, да разговаряте с интелигентни хора. Образованието ви е завършило преди доста време, не се опитвайте да го възкресите. Нека неквалифицираните ви ръце атрофират година след година.

ГРЕШЕН ПОГЛЕД

Винаги гледайте на нещата от гледната точка, която ви води до обезсърчение. Не поглеждайте през ъгъл, от който проблемите ви може да наподобяват елементарно решими. Ако вършиме от мухата слон постоянно, те вечно ще си останат неразрешими. Ако казусът ви наподобява прекомерно елементарно решим, ще се изкушите и това единствено ще форсира пътя ви към триумфа – неприятна концепция!

ГРЕШНА НАГРАДА

Концентрирайте се в цели, които другите чакат от вас да постигнете, даже и на вас да не ви пука за тях. Със сигурност всеки различен е прав, а вие грешите, тъй че правете каквото ви споделят и се преструвайте, че ви харесва.

ГРЕШНИ ВЪПРОСИ

Задавайте въпроси, на които никой не може да ви даде логичен отговор като да вземем за пример: „ Защо не мога да съумея? “, „ Защо хората постоянно са гадни с мен? “, „ Защо съм такава мишка от самото начало? “

ГРЕШНИ ОТГОВОРИ

Сега вземете тези куци въпроси и се опитвайте да им отговорите. Бъдете колкото се може по-жалки. „ Никога не мога да направя нищо, тъй като съм малоумен. Хората са гадни към мен, тъй като съм загубеняк. Мишка съм, тъй като нямам никакви обществени умения, и постоянно ще се слага в неловко състояние единствено като си отворя устата. “

ГРЕШЕН РИТЪМ

Марширувай под ритъма на нечий различен тъпан, в никакъв случай под ритъма на своя личен. Най-добрите препоръки, които можете да следвате, ще дойдат от хора, които доста ги е грижа за вас, само че са безусловно некомпетентни и нямат концепция защо приказват. Търсете здравни препоръки от дебели пушачи. Поискайте финансови препоръки от хора, които не могат да си  платят сметките. След роднините си ще намерите доста подобаващи хора за тая работа.

ГРЕШНО ОБКРЪЖЕНИЕ

Излизайте с разочаровани загубеняци постоянно, превърнете ги в собствен другарски кръг. Ако някой покаже и най-малкия намек за някаква упоритост, обвинете го, че е вманиачен или пийнал и го върнете назад в калта, където му е мястото.

ГРЕШНА ЕНЕРГИЯ

Дръжте настроението си съзнателно отвън всевъзможни нюанси на благополучие, триумф или задоволство. Визуализирайте  неуспех, постоянно когато имате опция. Когато сте ядосани, усилете гнева си. Когато сте тъжни хранете тъгата си до вцепенение, тъй че да се проточи в продължение на седмици. Тревожете се доста. Живейте с концепцията, че нещата постоянно ще ви влачат към пропастта.

ГРЕШНИ ЗНАЦИ

Бъдете сигурни, че събуждането на психическите ви качества зависи от точното количество кафе, което сте изпили. Тълкувайте всяко входящо текстово известие, като знак, че сте на прав път, макар че единствените хора, които се интересуват от вас да са също толкоз изгубени, колкото и вие. Тълкувайте привидната липса на прогрес, в която и да е област на живота ви като нравствен напредък. Вътрешният напредък постоянно е незабележим.

ГРЕШНА ИНТЕНЗИВНОСТ

Лежете безпомощно на дивана като чувал с картофи всеки 28 от 30 дни, с мисълта, че ставането в 7 сутринта е прекомерно огромна упоритост. След това си осигурете 48-часов маратон, като обиколите всичките си познати и им разкажете за чудесната концепция, която ви е споходила и която в никакъв случай няма да се реализира. След което се върнете в уютния си комфорт на безучастие.

ГРЕШНА НАСТРОЙКА

Знаете, че сте в гонене на нещастието, когато слушате цялостната мелодия на живота си и всичко, което се чува е дисхармоничен звук, като принадлежности, които не са настроени. Ако нещо стартира да работи, вслушайте се по-добре в мелодията, с цел да разберете какво е и гледайте бързо да го разстроите още веднъж.

Ако прилагате горните наставления, в никакъв случай не би трябвало да се притеснявате, че ще ви сполетят триумф, благополучие или задоволство, поради които ще би трябвало да зарежете тъжното си битие. Можете да се отпуснете и умерено да чакате погребението си. Продължавайте в същия дух.

* Тази публикация е въодушевена от песента „ Wrong “ на Депеш Мод

Автор: Стийв Павлина

Източник:  stevepavlina.com
Изображения: Ben Shahn (1898-1969)

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР