Макао, най-големият хазартен център в света, започна вчера масово тестване

...
Макао, най-големият хазартен център в света, започна вчера масово тестване
Коментари Харесай

Затвориха всичко... освен казината

Макао, най-големият хазартен център в света, стартира през вчерашния ден всеобщо тестване за COVID-19, откакто бяха открити десетки случаи на локално предаване на коронавирусната зараза. Повечето бизнеси са затворени, без казината, съобщи Ройтерс.

Макао има към 600 000 поданици и се чака осъществяването на проби за завърши на следващия ден. Бившата португалска колония, която в този момент е специфичен административен регион на Китай, съблюдава китайската политика на нулев COVID-19, чиято цел е цялостно и непременно очистване на огнищата на болестта.

Повечето поданици на Макао са призовани да си останат по домовете, заведенията за хранене ще са затворени за визити, затегнат е и граничният надзор. Това значи, че през идващите седмици приходите на
казината ще са покрай нулата, разясняват анализатори. Акциите на казината на Макао се сринаха тази заран, като максимален е спадът за компанията " Сандс Чайна " (Sands China) - с 8 на 100, най-сериозният спад от 15 март насам. Над 80 на 100 от приходите на държавното управление на Макао са от хазартния бизнес, в който директно или индиректно работи и по-голямата част от популацията му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР