Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков разпространи обръщение към феновете

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков разпространи обръщение към феновете
Коментари Харесай

Сираков с дълго изявление към синята общност

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков популяризира послание към почитателите на " сините " ден преди старта на шампионата. Левски приема ЦСКА 1948 в събота.

Ето цялостното изказване на Наско Сираков:
 
Уважаеми последователи,

В навечерието сме на следващия сезон, в който задачите пред “Левски ” както постоянно са най-високите. На първо място желая да Ви уверя, че управлението, формирано от хора, отдали целия си умишлен живот на клуба, работи непрекъснато по задачата за стабилизиране на обичания ни “Левски ”. През последните месеци бяха направени доста съществени стъпки към това посредством понижаване на дълга към Национална агенция за приходите. Това се случи и с помощта на учредения Бизнес клуб, както и на акцията с акциите, в която се включиха много от Вас - нашите последователи. Вярвам, че наесен ни чака още по-успешна акция, защото времето за подготовка и срещи с Вас ще бъдат повече.

Погасяването на дълга към Национална агенция за приходите не е „ задача невъзможна “ и желая да Ви уверя, че ние ще се оправим с този проблем. Преди това изплатихме милиони, които висяха като отговорности към някогашни треньори, играчи и клубове и застрашаваха лиценза ни. Преминахме през най-трудния стадий в историята на „ Левски “ с помощта на два фактора – почитателите, които са постоянно до клуба и отделят от залъка си, с цел да го има техния обичан „ Левски “, както и нашият спонсор „ Palms Bet “ и господин Мило Борисов, който пръв протегна ръка, когато ситуацията не бе просто тежко, а беше безнадеждно.

Благодарение на напъните ни, в този момент „ Левски “ с доста по-голяма убеденост гледа към бъдещето и с всеки минал ден стъпва на все по-стабилна основа като клуб. Това е несъмнено и изрично! Не стопираме всекидневно да търсим спомагателна финансова поддръжка за клуба. Доказват го и диалозите ни с „ Юнайтед Груп “, като Ви убеждавам, че направихме всичко по силите си такава огромна компания да пристигна в „ Левски “. За страдание другите наследени задължения към момента са затруднение за огромните вложители. Вярвам, че в случай че продължим да работим почтено и целенасочено както до момента, „ ПФК Левски “ в близко бъдеще ще заслужи вниманието на мощен вложител.

В най-важния миг от борбата ни за Европа през предишния сезон бяхме неприятно сюрпризирани от серия оставки в спортно-техническия щаб. Отново наблягам, че той имаше цялостната независимост и власт на света, каквато надали различен щаб е получавал някъде. Въпреки този трус и упованията на някои да се сгромолясаме, „ Левски “ задържа чудесно равнище на терена и в последна сметка извърши останалата за края на сезона цел – Европа. Цел, която е значима както за клуба, по този начин и за всеки един левскар, тъй като ние най-добре знаем магията на европейските нощи. Искам да благодаря в тази връзка на неуморимото „ синьо “ сърце Елин Топузаков, който без да задава въпроси или да слага условия се нагърби в сложния момент да изведе „ Левски “ там, където трябваше да стигне. Просто се хвърли в огъня и се оправи. Благодарен съм и на Даниел Боримиров, Христо Йовов и Антон Краус! Благодарен съм и на Константин Папазов! Няма да пропусна и Борислав Георгиев, Венцислав Димитров и всички чиновници, които са непоколебими в задачата да създадем „ ПФК Левски “ още веднъж мощен, европейски клуб.

Искам да поздравявам в клуба и новия треньор Николай Костов. Той не е определен инцидентно, а тъй като неговата философия и визии за футбола подхождат на „ Левски “, а точно да бъдем преобладаващи и атакуващи на терена, и да караме всеки, пристигнал на стадион „ Георги Аспарухов “ да усеща силата на тима ни. Гарантирам Ви, че този спортно-технически щаб и футболисти са отдадени до дъно на концепцията „ Левски “. Разбира се, към това като прибавим и Вашата единствена по рода си поддръжка, сигурно атмосферата на стадиона ще ни накара да мечтаем самоуверено.

Искам да Ви благодаря за безрезервната и всеобща поддръжка, която оказвате на клуба и отвън терена – в най-важната ни борба. Виждам го всеки ден по опашките в клубния магазин, по големия брой продадени екипи и възобновени абонаментни карти, по усмивките и вярата в очите на всеки почитател, който срещам на стадиона и в цялата страна.

Както Ви споделих и преди, спасяването на обичания ни „ Левски “ е задачата на живота ми и бъдете сигурни, че нищо няма да ме откаже от нея и ще дам всичко от себе си, с цел да я довърша до дъно. Но за мен ще бъде невероятно да се оправя без Вашата поддръжка! Искам да заявя, че клубът е постоянен и жив, само че към момента не сме създали последната крачка към окончателното му избавление. И вместо в името на огромната цел през днешния ден всички да сме обединени и правилни на просперитета на “Левски ”, някои тъкмо в навечерието на старта ни в шампионата и в Европа сеят разцепление. Отново се употребяват операции и полуистини. Фактите обаче са разнообразни и ясни, и те са, че задачата ми като мажоритарен притежател на “Левски ” е да консолидирам клуба и да осигуря условия за неговото обикновено фукциониране, развиване и триумфи, които дават отговор на името и историята му. Генералният спонсор пък обезпечава само финансова поддръжка на клуба за стабилизирането на „ Левски “. Това е истината. Независимо от тези следващи офанзиви, аз имам вяра, че нашата Светиня ще преодолее и това, и ще продължи още по-уверено по пътя за своето избавление.
 
Скъпи Левскари, приканвам Ви за следващ път да бъдете до тима. Бъдете до „ Левски “ в борбите у нас и в Европа! Нека покажем на всеки, че нашият дом е нашата цитадела и когато сме дружно, нищо на този свят не може да спре „ Левски “ да успее. Защото „ Левски “ не е основан, с цел да се избавя, „ Левски “ е основан с цел да побеждава.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР