Мъжкият национален отбор на България по баскетбол се свлече с

...
Мъжкият национален отбор на България по баскетбол се свлече с
Коментари Харесай

ФИБА с любопитен коментар за България

Мъжкият народен тим на България по баскетбол се свлече с три позиции в любопитната класация на ФИБА, която дефинира представянето на тимовете, които водят борба в квалификациите за ЕвроБаскет 2022. " Лъвовете " към този момент са на 29-ото място в подреждането, откакто позволиха две загуби през ноември - от Босна и Херцеговина с 49:88 и от Гърция със 78:84.
" Победа над Латвия ще значи, че всичко завършва и България отива на ЕвроБаскет 2022. Те означават спад в ранглистата, тъй като това получаваш, когато губиш един от мачовете през ноември с 49:88 ", написа създателят на класацията Игор Чуркович, взимайки поради тежкото проваляне от босненците.

The latest Power Rankings are up!

How's your country looking before the February window?
— FIBA EuroBasket (@EuroBasket) Селекцията на Росен Барчовски към този момент се приготвя в Самоков за решителните две срещи в " балона " в Рига другата седмица. На 20 февруари националите ни се изправят против Латвия, като при победа " лъвовете " ще си подсигуряват присъединяване на шампионата на Стария континент. Два дни по-късно следва мач против Босна и Херцеговина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР