Мъжете постигат пълна зрялост чак на 43 години, показва ново

...
Мъжете постигат пълна зрялост чак на 43 години, показва ново
Коментари Харесай

Мъжете достигат зрялост 11 години по-късно от жените

Мъжете реализират цялостна зрялост чак на 43 години, демонстрира ново английско изследване. Това е с години по-късно от дамите. Проучването открило, че както дамите, по този начин и мъжете са съгласни, че представителите на мощния пол остават „ незрели " до края на 30-те и началото на 40-те си години. За сметка на това дамите съзряват изцяло още на 32 години.

80% от интервюираните дами доверили, че съгласно тях мъжете си остават деца за цялостен живот. Те не стопират да играят на обичаните си видеоигри, карат рисково, с цел да се потвърдят, пробват се да победят децата си на игри и в спортни надпревари, вършат идиотски танцови стъпки, когато са на дансинга и други

В резултат на сходно пубертетско държание 30 на 100 от интервюираните дами си признали, че са прекъснали връзката си с колегата, намирайки го за прекомерно неузрял, излиза наяве още от данните в изследването, представени от  Българска телеграфна агенция. Една четвърт от дамите, взели участие в анкетата отбелязали, че те са тези, които взимат най-важните решения.

46% от запитаните дами доверили, че са се чувствали и като майки на сътрудниците си. На всяка британка й се налагало да споделя на колегата си да се държи като възрастен човек най-малко 14 пъти годишно.

Мъжете са два пъти по-склонни да се дефинират като незрели от дамите, като 40 на 100 от представителите на мощния пол се считат за незрели. Жените пък са два пъти по-склонни от мъжете да се усещат „ порасналите " във връзката. 25% от дамите считат, че точно те взимат значимите решения във връзките.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР