Въпреки сериозните проблеми в руската икономика, както и загубата на

...
Въпреки сериозните проблеми в руската икономика, както и загубата на
Коментари Харесай

Държавният департамент на САЩ за рокадите в Русия: Путин отчаяно се бори да не прекрати войната

Въпреки сериозните проблеми в съветската стопанска система, както и загубата на бойци, въоръжение и техника, съветският президент Владимир Путин " обезверено " не желае да спре почналата от него война против Украйна, съобщи заместник-говорителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Ведант Пател, разяснявайки решението на Путин да в профил Сергей Шойгу от поста министър на защитата.

Watch the Daily Press Briefing from the State Department.
— Vedant Patel (@StateDeputySpox)

„ Това е още едно доказателство за обезвереното предпочитание на Путин да продължи своята нападателна война против Украйна “, сподели Пател.

Той акцентира, че войната, стартирана от Путин, " освен е изтощила съществено стопанската система на Руската федерация, само че е довела и до тежки загуби измежду съветските войски ". Пател подсети, че Русия е почнала, както той сподели, непровокирана война против Украйна. Според него съветският президент може да я спре във всеки един миг, като изтегли войските си от Украйна.

Президентът на Русия предложи в неделя някогашният първи вицепремиер Андрей Белоусов да бъде назначен на поста министър на защитата вместо Сергей Шойгу. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР