Мъжете не искат да излизат с Ренета. Не че не

...
Мъжете не искат да излизат с Ренета. Не че не
Коментари Харесай

Мъжете не искат връзка с нея. Причината е много необичайна

Мъжете не желаят да излизат с Ренета. Не че не желаят връзка, а не желаят връзка с нея. Много пъти е виждала по какъв начин мъжът, който харесва, след среща с нея, си намира сериозна другарка. И Ренета нямаше различен избор, с изключение на да се надява на шанс.

Баба й и майка й постоянно й споделяха, че е красива. Това в действителност беше по този начин. Затова младото момиче не се съмняваше, че момчетата интензивно ще търсят нейното внимание. Но в реалност нещата бяха напълно разнообразни.

Ренета приключи университета и си откри работа. Беше й доста мъчно, тъй като по аргументи, които тя не разбираше, всички мъже се отнасяха към нея с пренебрежение. Буквално я отбягваха. Тогава Ренета за първи път си намерения, че е прокълната. В последна сметка по какъв начин другояче можете да обясните обстоятелството, че дамите поддържат връзка с нея обикновено, а мъжете бягат стремително? И в действителност, с цел да изпитат омерзение, им би трябвало единствено един взор.

В обществените мрежи тя кореспондираше с доста мъже. Но щом излезеше на среща с някого, той си намираше опрощение в границите на час, с цел да си тръгне. В последна сметка тя беше в действителност красива. На фотосите всички я харесваха, само че в действителния живот никой не я харесваше.

Когато баба й умря, тя и майка й взеха решение да прегледат нещата й. В един долап откриха остарял албум със фотоси.

Ренета седна на дивана и стартира да го преглежда. Ето я в учебно заведение, тук в колеж, ето я с другарка на работа, тук прегръща дядо й. Жалко, че Ренета не го познаваше, както и татко си. И двамата напуснаха този свят прекомерно рано, с цел да може Ренета да ги помни.

На последната страница имаше няколко писма. Ренета ги отвори. Някои от тях бяха за възприятията на баба й към нейния дядо. Сред пликовете имаше едно неугледно листче хартия. Отначало момичето си намерения, че това са стихотворения, само че по-късно бързо разбра, че това не е по този начин.

На пожълтелия лист беше написано любовно проклинание, а на противоположната страна имаше директива за потреблението му. Ренета се обърна с изненада към майка си:

“Баба това ли е направила? ”

Майка й погледна листа и се усмихна.

“Да, тя ми сподели за това. Баба ти се влюбила в дядо ти, само че той даже не я поглеждал. Вместо да го предложения на среща, тя се заела с това „ магьосничество “. Но този лист хартия няма нищо общо. Просто дядо ти е схванал каква невероятна жена е баба ти. Невъзможно е да омагьосаш човек. ”

“Но съм чувала, че потомците на този, който употребява вълшебства, след това заплащат дълго време. Може би по тази причина мъжете бягат от нас. ”

„ Но аз се разбирах с татко ти. ”

„ Може би на теб не ти е повлияло толкоз. Но нещо в действителност не е наред с мен. Ще занеса този лист хартия в черква. ”

Вижте още: Децата не дължат нищо на своите родители

Свещеникът удостовери догатката, че от време на време потомците заплащат за греховете на предците. Разбира се, бабата на Ренета не е била наясно с това, само че непознаването на разпоредбите не освобождава от отговорност. Съдбата, отнета от един човек, би трябвало да бъде изкупена от различен. В този случай е ориста на Ренета. Ето за какво тя нямаше шанс в персоналния си живот.

Ренета се помоли за душата на баба си. Още на идващия ден тя осъзна, че е свободна от следствията от грешката на баба си. На улицата мъжете към този момент не откъсваха очи от нея. Напротив, те се усмихваха приветливо и понякога даже намигаха.

Ако има явни проблеми в персоналния ви живот, коства си да помислите за евентуалните аргументи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР