Мъжете и жените се различават по начина, по който избират

...
Мъжете и жените се различават по начина, по който избират
Коментари Харесай

5 признака, по които мъжете оценяват жените

Мъжете и дамите се разграничават по метода, по който избират сътрудник. Сега ще обърнем по-специално внимание на мощния пол и ще разгледаме този избор през очите на мъжа.

Какво играе главната роля и какво – второстепенна? Как да притеглим вниманието на този, който харесваме? Психолозите изясняват някои простички правила, които ще свършат работа сигурно.

Разбира се, преди всичко мъжете избират дамата по външен тип

Силуетът е значим. Той е едно от нещата, която отличава мъжа от дамата. Съблазнителни извивки, подчертана талия и хармонични съотношения като цяло. Мъжът би трябвало да хареса това, което вижда, а вследствие на това – той ще направи крачка към запознанството. Външният тип е значим, защото от него зависи дали ще желае да ви опознае по-добре.

Походка, държание, жестове

Жената е нежно създание в очите на мъжа. Природата я е наградила със способността да бъде гъвкава и грациозна, ето за какво това също би трябвало да е вашето оръжие. Да се движите красиво, в случай че бързате, не е елементарно, само че би трябвало да се постараете. Защо не излезете по-рано с цел да отидете на работа или да се срещнете с другари? Кой знае, може би по пътя ще срещнете тъкмо този мъж, за който си мечтаете.

Комуникация – какво и по какъв начин приказва дамата

Ако сте минали първите два теста, това значи, че запознанството е било сполучливо. Сега най-важното е да не изплашите евентуалния сътрудник с думите  си. Не е нужно незабавно да казвате какъв брой котки живеят с вас и по какъв начин сте прекарвали неделните вечери. Напомняйте си, че  трябва да бъдете мистерия. Важно е да създадете конспирация към себе си, тъй че самият мъж да му стане забавно и да пожелае да ви опознае по-добре, да ви предложения на среща и да откри контакт. С една дума, би трябвало да го заинтересовате.

Владеете ли изкуството на флирта

Колко сте свободни в компанията на чужд мъж също приказва доста. Първо, с цел да може той да дефинира до каква степен осъзнавате цената си, и второ, какъв брой бързо сте подготвени да преминете от връзка във физическа непосредственост. В актуалния свят всеки има друго мнение и държание, тъй че тук зависи от вас да решите и да определите целите.

Интереси, занимание, познания

Интересната жена притегля с магнит. Планове за бъдещето, кариерно израстване, нов бизнес – би трябвало да знаете към какво се стремите. В последна сметка не е толкоз мъчно, изключително за самоуверената, съвременна жена.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР