Мъжете и жените се различават не само по вкусовите си

...
Мъжете и жените се различават не само по вкусовите си
Коментари Харесай

Задължителни зимни храни за мъжете

Мъжете и дамите се разграничават освен по вкусовите си желания, само че и по потребността си от избрани хранителни субстанции.

Така да вземем за пример се оказва, че представителите на мощния пол би трябвало да си набират повече протеини и мазнини, с цел да са задоволително трудоспособни и да се усещат добре.

И в случай че не знаете - потребни мъжки храни са алено цвекло, орехи, тиквени семки и бадеми, чушки и много други, само че зимата е плодородна да нахраните елементарно и бързо мъжа си.

По-долу ви споделяме най-полезни за мъжете зимни храни - те са налични, всеки знае по какъв начин да ги сготви, а мъжете си умират за тях.

Ето и на кои артикули би трябвало да наблегнат най-много в зимния сезон:

Задължителни зимни храни за мъжете

Бобови култури

Те са измежду обичаните храни на редица мъже и явно има причина за това. Според изследванията намаляват неприятния холестерол и доставят тялото с сила.

Картофи

 Мъжка диета

Източник са на калий, желязо, калций, магнезий, натрий, мед, цинк, фосфор. Смята се, че приемът им подтиква кръвообращението и работи добре на мъжкото либидо.

Свинско месо

Съществуват разнообразни отзиви за свинското месо, като повече бяха негативни. Според най-новите прочувания обаче, когато то е свежо и нежно, е от изгода за мъжкия организъм. Стига, несъмнено, да се употребява с мярка.

Извара

Тя е от храните, считани за извънредно потребни и за двата пола. Източник е на витамин А, витамин В2, витамин В12, витамин Е. Благодарения на нея тялото може да си набави цинк, мед, флуор, селен, фосфор, написа foodpanda. Подходяща е както за хора, които се придържат към диети, по този начин и за останалите.

Яйца

 Яйцата за мъжка храна

За да са здрави господата, е задоволително да одобряват единствено по едно яйце дневно. Съдържащият се в него витамин B2 е едно от веществата, които ще ги дарят с голяма сила, мощ и тонус.

Гъби

Засищаща храна, която съдържа скъпи витамини и минерали. Смята се, че някои типове гъби имат огромни количества витамин В-комплекс, витамин Е и витамин D. Стича се още, че работят антиоксидантно и защищават от някои тежки болести.

Вижте всичките ни оферти от зимната кухня, с които мъжът ви ще е сит и удовлетворен всеки ден.

Вижте кои са и най-вредните храни за мъжете.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР