Мъжът, заподозрян за отвличането и бруталното изнасилване на две момичета

...
Мъжът, заподозрян за отвличането и бруталното изнасилване на две момичета
Коментари Харесай

Фитнес маниакът от Енина се предаде

Мъжът, обвинен за отвличането и бруталното обезчестяване на две девойки в казанлъшкото село Енина, кой бе разгласен за търсене, се съобщи в полицията.

Радостин Пулев през днешния ден дойде в полицейското ръководство на Казанлък дружно с юриста си, който съобщи, че клиентът му е почтен. На влизане в полицията Радостин отхвърли да е изнасилил девойките.

" За обезчестяване не ми е споделял нищо. Дали е отговорен или не ще решат съответните органи. За мен този човек, на база това, което ми показа, е доста мъчно да се одобри, че е отговорен. Разследването е в начална фаза ",коментира юрист Станимир Ченалов пред kazanlak.com.

Пулев не се укривал от полицията. Искал да се съобщи още през вчерашния ден. Заради персонален ангажимент на юриста му обаче 35-годишният енинец се е предал през днешния ден. Полицаите са били известени и са показали доверие, описа още Ченалов.

" Към момента няма повдигнато обвиняване. Задържан е за 24 часа. Ще се реши от наблюдаващия прокурор на база събраните материали би трябвало ли да се повдига обвиняване. Възможно е да има и обвиняване и 72-часово задържане, само че не е ясно дали ще има мярка. За мен това момче сега не е направило нищо. "

Защитникът на 35-годишния фитнес фанатик обаче удостовери, че в края на януари съдът ще гледа друго дело, в което е упрекнат за блудничество, още веднъж по отношение на малолетна през юни 2020 година То е планувано за 26 януари в Районен съд - Казанлък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР