Мъжът, заподозрян в изпращането на най-малко дузина бомби в колети

...
Мъжът, заподозрян в изпращането на най-малко дузина бомби в колети
Коментари Харесай

Бомбаджията от Флорида - републиканец с криминално досие

Мъжът, обвинен в изпращането на минимум дузина бомби в пратки за критиците на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп , е 56-годишен регистриран републиканец от Флорида . Задържаният е с богато престъпно досие, разкрива " Ройтерс ". Това е Сизар Сайок.

Агенцията се базира на обществени регистри.

 Изпратените до критици на Тръмп бомби идват от Флорида?
Изпратените до критици на Тръмп бомби идват от Флорида?

Следователите имат вяра, че самоделните бомби са направени благодарение на указания в интернет

Документите демонстрират, че Сизар Сайок е задържан неведнъж през годините за домашно принуждение, кражба и други обвинявания. В един от случаите е упрекнат, че заплашвал да употребява бомба, макар че няма повече детайлности.

Сизар Сайок бе арестуван в петък сутринта пред магазин за авточасти във Флорида, оповестиха федералните управляващи. Той е обвинен, че изпраща писмата с бомби на някогашния президент Барак Обама, някогашния претендент за президент на демократите Хилъри Клинтън и разнообразни други публични фигури, които постоянно са били обект на машинация на Тръмп.

 Арестуваха обвинен за бомбите в Съединени американски щати Обновена
Арестуваха обвинен за бомбите в Съединени американски щати

Арестът е осъществен в Южна Флорида

Сайок наподобява има профил в Фейсбук под името Cesar Altieri Randazzo, с присъединяване на видеоклипове и фотоси от него, присъстващи на многочислени манифестации за " Тръмп ", в това число най-малко един протест във Флорида. Дейността на арестувания в обществените мрежи демонстрира, че " хареса " повече от 100 консервативни страници , в това число няколко анти-Клинтън и про-Тръмп групи.

 ФБР проверява колетите-бомби, имат общ адресант
ФБР проверява колетите-бомби, имат общ адресант

Засечени са 7 такива колета до демократи, може да има още...

Сизар Сайок е промоутър, сътрудник за резервации и други действия, съгласно неговия профил в LinkedIn, който употребява своето приблизително име Altieri и го е показал като притежател на International Gold Productions.

Профилът го разказва и като ветеринарен студент във Високотехнически университет в Северна Каролина. Управителният офис на учебното заведение удостовери, че Сайок е кандидатствал, само че съобщи, че понастоящем не е записан.

Белият ван на Сайок, който беше арестуван от управляващите, е облепен с плакати на Тръмп и надписи против Хилари Клинтън и Си Ен Ен. Телевизията даже получи и един от подозрителните пакети в своя офис в Ню Йорк.

 Изпратиха бомби на Клинтън и Барак Обама Обновена
Изпратиха бомби на Клинтън и Барак Обама

Подобна като тази, която беше изпратена на Джордж Сорос

Бомбаджията афишира банкрут през 2012 година Той е натрупал дълг от $20 000 главно към банки. Три години по-рано той губи и парцел във Флорида за неплащане на ипотека, разкрива " Ю Ес тудей ".

През годините на два пъти той се е опитвал несполучливо да стартира собствен бизнес.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР