Мъжът превърнал 3 апартамента в наркокухня за метамфетамин, подготвял стока

...
Мъжът превърнал 3 апартамента в наркокухня за метамфетамин, подготвял стока
Коментари Харесай

Ето го химика Георги Балинов от Свети Влас с лабораторията за пико в хотел „Авалон“

Мъжът трансформирал 3 жилището в наркокухня за метамфетамин, подготвял стока за летния сезон

Бутилки с транспарантна гъста течност с наслойка на дъното, реагирала на ефедрин, филтри за кафе с бяло прахообразно вещество по тях - метамфетамин, разнообразни прекурсори, колби, стъклена кана и фуния с червеникави следи по тях, останки от червен фосфор и други предмети, са единствено част от мобилната лаборатория за произвеждане на синтетични опиати, която ченгетата от РУ-Несебър разрушиха през вчерашния ден.



Както Флагман.бг писа, в пространства на хотел „ Авалон “ в Слънчев бряг, 33-годишният Георги Балинов от Свети Влас готвел голямо количество пико. Нарколабораторията му била поместена в 3 жилището от фамилния комплекс. Освен прекурсорите, униформените намерили и подготвена продукция – пакетчета с марихуана и метамфетамин.

Георги Балинов е престъпно проявен и осъждан, само че пък се славел като огромния химик на Влас. Отдавна се занимавал с опиати и въртял бизнес в Слънчака, където лятото безусловно се извивали на опашка за стоката му.

Близко до него разкриха пред Флагман.бг, че това лято Балинов очаквал да стане курортния дилър, по тази причина от рано почнал да приготвя пикото.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР