Мъжът на легендарната плеймейтка Златка Райкова - бившият тенисист Карен

...
Мъжът на легендарната плеймейтка Златка Райкова - бившият тенисист Карен
Коментари Харесай

Карен на Русата Златка помля кола за 500 бона

Мъжът на именитата плеймейтка Златка Райкова - някогашният тенисист Карен Хачатрян, помля автомобил за близо половин милион лева

Не е ясно при какви условия колата е придобила този си тип - килнат похлупак в дясната част, изпочупени фарове и деформирана ризница. Карен е в положително положение и при фамилията си, написа в последния си брой в. „ Галерия “.

Известно е че екстенисистът има две недостатъци - красивите дами и високите скорости. Той крие няколко бутикови попадения в гаража си измежду които се нареждаше и спортното му ламборджини. Самият той нееднократно се е хвалил с опциите си зад кормилото. Шофирането му с над 100 км/ч по столичните булеварди предизвика значително хапливе мнения от страна на почитателите му.

Мнозина от тях се питат по какъв начин поддържа толкоз висок стандарт на живот, поради обстоятелството, че към този момент е отвън спортната сцена. Разбира се, той неслучайно разполага с тлъста сметка. В предишното се е занимавал главно с черно тото. През 2020 година българската федерация по тенис взема строги ограничения и постанова доживотна възбрана за игра на Карен и санкция от 250 000 $.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР