Мъжът ми напусна дома. Премести се при любовницата си. Не

...
Мъжът ми напусна дома. Премести се при любовницата си. Не
Коментари Харесай

Когато провери телефона на съпруга си, не можа да повярва на това, което вижда

Мъжът ми напусна дома. Премести се при любовницата си.

Не ревнувам и не мислех, че ми изневерява, само че една нощ дяволът не ми даде мира и когато мъжът ми заспа, взех решение да му ревизира телефона. Нямаше нищо съмнително в известията и в обществените мрежи, по тази причина погледнах листата с позвъняванията.

Там открих три „ подозрителни “, постоянно избирани контакта – “най-нежното допиране ”, “сладки сълзи ” и “жената на моите фантазии ”.

В един момент полудях и започнах да си мисля с какъв брой от тях мъжът ми ми изневерява.

Първо се обадих на “най-нежното допиране ”. Отговори майка му. Започнах да се чудя дали ще се засрамя пред още един член на фамилията, само че не ми хрумна кой, по дяволите, се крие зад „ сладките сълзи “. Това беше номерът на сестра му.

Бях уверена, че съм “жената-мечта ”. Когато набрах номера, телефонът ми звънна.

Бях горда, че брачният партньор ми е толкоз прелестен и бях възхитена от метода, по който ни е записал в телефона и в това време се срамих от постъпката си. Казах на мъжа си какво съм направила и той благо се засмя. Реших да му купя подарък. Дадох половината от спестяванията си за нов часовник.

Когато схванаха какво се е случило, след дълъг смях и майка му, и сестра му също взеха решение да му подарят нещо.

Вижте още: Видях шурей ми с друга жена

Съпругът ми беше в действителност сюрпризиран и благополучен. Той се разплака и сподели, че не знае с какво е заслужил да го обичаме толкоз доста.

И въпреки всичко тази история няма благополучен край.

Не мина и половин година, мъжът ми напусна дома. Точно когато „ електротехникът Алекс “ внезапно стартира да му звъни на всеки час.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР