Мъжът, който от ревност запали къщата на свой приятел в

...
Мъжът, който от ревност запали къщата на свой приятел в
Коментари Харесай

Ревнивец пироман запали къщата на приятеля си край Пловдив, а после...

Мъжът, който от ревнивост възпламени къщата на собствен другар в пловдивското село Старо Железаре получи присъда. Причината за закононарушението била любовните несполуки на пиромана, оповестява.

Сашо Илиев имал романс с млада госпожица. В края на 2017 година, дамата поставила завършек на връзката им. За разрушеното си сърце Сашо обвинил свои другар. Той считал, че другарят му е желал за себе си дамата. Отношенията сред мъжете се развалили. Близо година Сашо страдал по обичаната си и по този начин не дал прошка на приятеля си за станалото.

Една нощ през юли 2018 година, разгневен Илиев взел туба с нафта и се отправил към дома на своя прочут. Било среднощ, когато Сашо залял със запалителната течност дървената структура на покрива, в която спели фамилията на набелязаната цел.

Сашо Александров се изправи пред съда с повдигнато обвиняване за палежа, при който е имало заплаха за живота на цяла фамилия. Пироманът бе доведен от пандиза, където изтърпява наказване „ отнемане от свобода”.

По време на разпоредителното съвещание Илиев пожела да подписа съглашение с прокуратурата, признавайки виновността си.

„ Съжалявам. Аз съм от Паничери и за пръв път отидох в Старо Железаре. Съгласен съм на съглашение. Преди работех, само че не на трудов договор”, сподели Сашо пред магистратите.

В момента той излежава втора подред присъда.

Днес той получи наказване в размер на 2 години „ отнемане от свобода”, при първичен непоколебим режим.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР