Мъж от Ню Хемпшир, за когото се твърди, че току-що

...
Мъж от Ню Хемпшир, за когото се твърди, че току-що
Коментари Харесай

Ужас: Мъж застреля любовника на жена си и я накара да го обезглави

Мъж от Ню Хемпшир, за който се твърди, че преди малко е научил, че жена му има връзка с неин сътрудник, е упрекнат в убийството на любовника й, преди да я принуди да го обезглави, оповестява, базирайки се на управляващите.

В петък 30-годишният Армандо Барон от Джафри беше задържан и упрекнат за гибелта на Джонатан Амера, 25-годишен от Кийн, чието тяло беше открито в гората в Ню Хемпшир на 22 септември, оповестиха в изказване основният прокурор и полицията в Ню Хемпшир.

Армандо Барън е упрекнат в съзнателно ликвидиране, за което се твърди, че „ умишлено е предизвикал гибелта на Джонатан Емералт, като го е прострелял, до момента в който е взел участие в осъществяването на похищение “, се споделя в известието.



Армандо също е упрекнат в домашно принуждение, душене и опасност, че ще употребява смъртоносно оръжие „ за да сложи брачната половинка си Британи Барън в боязън от непосредствена телесна щета “, откакто се твърди, че е забил револвер в устата й, се споделя в наказателната тъжба.

31-годишната Британи от Джефри беше задържана в четвъртък и й бяха повдигнати три обвинявания за подправяне на материални доказателства по отношение на убийството на Емералт, се споделя в известието.

Ужасното ликвидиране се е случило, откакто Армандо е прегледал телефона на Британи през нощта на 19 септември и е разкрил, че е по отношение на Емералт, с който е работила в Teleflex Medical OEM, компания за здравно доставяне в Джефри, съобщила самата тя в полицията.

Вбесен, Армандо я пребил, забил револвер в устата й и я душил на леглото им, при което тя припаднала, се споделя в заповедта за арест. По-късно същата нощ Армандо твърди, че е употребявал телефона на жена си, с цел да изпрати известие на Емералт и да го примами в Annette Wayside Park в град Риндж.

Предполага се, че в парка Армандо се е сбил Емералт, а по-късно е предиздвикал брачната половинка си да го простреля. Но Британи „ не би сложила пръста си върху спусъка “, написа в отчета на полицията. Тогава Британи твърди, че Армандо е прострелял съдбовно три пъти Емералт в колата му.

След като стигнали с обособени транспортни средства до къмпинг покрай Ерол, който били посещавали и преди този момент, Армандо споделил на Британи, че „ откакто слънцето изгрее на идната заран, той ще й елементарни “. След това се твърди, че Армандо е наредил на жена си да обезглави Емералт, с цел да не може да бъде разпознат по зъбен статус, а Британи изпълнила това.

Когато Армандо научил, че управляващите го търсят дружно със брачната половинка му, той се върнал в дома им, като й заповядал да погребе тялото на обичания си, се споделя в известието на полицията.

Главата на мъжа е открита на настрана място.

Британи била задържана, откакто чиновниците за запазване на дивата природа й споделили, че не й е разрешено да лагерува там, където са я намерили.

„ Имам огромни проблеми “, декларирала Британи на чиновниците.

Скоро по-късно намерили изоставеното Subaru на Емералт, което било покрито с брезент и пръчки. Тогава намерили и тялото му без глава, увито в близкия бързей.

В петък и Армандо, и Британи не се признаха за отговорни по обвиняванията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР