Мъж от Козлодуй търси шофьор, блъснал колата на майка му

...
Мъж от Козлодуй търси шофьор, блъснал колата на майка му
Коментари Харесай

Джигит блъсна лъскавото „Ауди“ на учителка от Козлодуй и офейка, търсят го /снимки/

Мъж от Козлодуй търси водач, блъснал колата на майка му и избягал, научи организация BulNews. Той моли за помощ съгражданите си, които може да имат информация за самоличността на причинителя.
Случката е от 18 май, когато се организира матурата по български език и литература. Учителка от атомния град била квестор в Професионалната гимназия по нуклеарна енергетика „ Игор Курчатов “. Сутринта тя отишла на изпита и спряла лекия си автомобил „ Ауди “ на близкия паркинг на магазин „ Т-маркет “. Когато си тръгнала забелязала, че колата е била ударена. По лъскавото возило има нанесени материални вреди в предната част.
Синът на учителката показа в обществената мрежа фотоси на провалите и помоли съгражданите си за подпомагане за откриване на закононарушението. Той прецизира, че към този момент е подал сигнал в полицията, откъдето обаче му споделили, че в региона камери няма. Той се надява очевидци или притежатели на частен парцел с видеонаблюдение да оказват помощ да се откри беглеца.
„ Ще помоля някой, в случай че е видял или има достъп до камери да спомага. Благодаря!”, написа младият мъж, като прецизира, че колата няма застраховка „ Автокаско “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР