Мъж от карловското село Васил Левски натопи земляци, с които

...
Мъж от карловското село Васил Левски натопи земляци, с които
Коментари Харесай

Селянин топи комшии за бракониерска сеч

Мъж от карловското село Васил Левски натопи земляци, с които не бил в положителни връзки, че секат нелегално дървесина. Фалшивият сигнал е подаден на телефон 112, за което в Наказателния кодекс се планува до 2 години затвор.

Човекът обаче не е осъждан и не е освобождаван от наказателна отговорност до момента, по тази причина случката ще му се размине с санкция от 1000 лева

В 13,09 часа на 22 юни кт. Г. той се обадил на незабавния телефон и обяснил, че е видял двама души да режат дървета от типа акация в гората над селото. Добавил, че употребяват дървесината, с цел да създадат ограда на икономически двор.

Допуснал обаче грешката да се показа с имената на собствен прочут служител на реда. Сигналът бил препратен в Районното в Карлово, откъдето създали инспекция на място, само че бракониери не били засечени в цялата околност Пясъците.

Попитали служителя на реда със същото име има ли нещо общо със сигнала той отрекъл, ревизирал в телефона си и незабавно показал по номера кой се е обадил на 112.
Когато бил посетен от дежурен екип, създателят на злонамереното позвъняване незабавно си признал, а към този момент пред Карловския областен съд оповестил и че доста съжалява. /Марица.бг
тагове селяндур комшии бракониерска сеч
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР