Мъж на 45 години е заснет от камерите на Пътна

...
Мъж на 45 години е заснет от камерите на Пътна
Коментари Харесай

Няма спирка: Джигит с ауди лети със 140 км в града

Мъж на 45 години е сниман от камерите на Пътна полиция да кара с 140 км/ч на многолюден бул. в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Водачът на лек автомобил с марка " Ауди " ще би трябвало да заплати санкция от 1050 лева и ще бъде лишен от ръководство на МПС за период от три месеца, поради превишение на над допустимата в обитаемо място скорост на придвижване. Той е открит и глобен незабавно след осъщественото от него нарушаване.

От пловдивската полиция регистрират, че в последно време скоростните нарушавания се " снимат " в почивните дни и допълват, че контролът по пътищата остава повишен.

Само преди няколко дни 20-годишен лидер от Свиленград бе засечен да кара по пловдивски бул. със 134 км/ч при ограничаване от 50 км/ч. Младежът е карал автомобил " Фолксваген ".

Миналата неделя камерите засякоха на два булеварда 49-годишен пловдивчанин с " Мазда " да минава със 120 и 117 км/ч. Той е глобен 1650 лв., а книжката му ще бъде отнета за 6 месеца.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР