Мъж на 33 години от Лом е загинал през миналата

...
Мъж на 33 години от Лом е загинал през миналата
Коментари Харесай

Мъж загина след като блъсна стълб в Лом

Мъж на 33 години от Лом е умрял през предходната нощ, откакто се блъснал с колата си в железен дирек от уличното осветяване, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Произшествието е станало към 2:50 часа на улица „ Пристанищна “ . В региона на надлеза водачът излязъл от пътя с висока скорост и се блъснал в дирек. На място пристигнали медицински екипи и спасители от Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, които разрязали колата и извадили индивида, само че той към този момент бил умрял. В автомобила не е имало други пасажери, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.

За изясняване на случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателен кодекс.

Пак в Лом през вчерашния ден е станало и друго произшествие – пийнал водач на 55 години при придвижване с колата си на заден ход е блъснал паркиран автомобил и е нанесъл обилни материални вреди на двата автомобила. Пробата на нарушителя посочила 1,18 промила, при пределно позволена норма от 0,50 промила. Съставени са му два акта.

През предходната нощ в Лом е била хваната жена на 31 години, която карала автомобил при наличие на алкохол в кръвта 1,30 промила. Съставен ѝ е акт, не е арестувана в полицейския арест по здравословни аргументи. В Лом през вчерашния ден е открит водач на 43 години, който карал „ Форд Галакси “ с регистрационни табели, предопределени за различен автомобил.

В крайдунавския град е извършена акция за противопоставяне на стандартната престъпност, при която са тествани 22 души и 20 автомобила, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР