Мъж, който простреля смъртоносно 20-годишна жена в SUV, който по

...
Мъж, който простреля смъртоносно 20-годишна жена в SUV, който по
Коментари Харесай

Мъж, който застреля смъртоносно жена, която по погрешка беше закарана по алеята му в провинцията в Ню Йорк, осъден на 25 години затвор

Мъж, който простреля смъртоносно 20-годишна жена в SUV, който по простъпка беше закаран по алеята му в провинцията в северната част на щата Ню Йорк беше наказан на 25 години затвор в петък.

66-годишният Кевин Монахан беше наказан за ликвидиране втора степен при гибелта на Кейлин Гилис. Гилис се возеше в каравана от две коли и мотоциклет, която спря в дългата, криволичеща алея на Монахан в град Хеброн предишния април, до момента в който нейните другари търсеха къщата на различен човек.

Присъдата имаше оптималната присъда от 25 години до живот, която прокурорите по-рано споделиха, че ще търсят, с в допълнение време за манипулиране на оръжието на убийството. Защитата изиска състрадание. Монахан отхвърли опция да приказва.

" Мисля, че е значимо хората да знаят, че не е добре да стрелят по хора и да ги убиват, тъй като са обърнали алеята ти ", сподели арбитър Адам Микелини. Освен по-широкия възпиращ резултат, Микелини сподели, че е значимо Монахан да остане зад решетките, вместо да бъде свободен да наранява пове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР