Махмурлкът никога не е лек. Главоболие, гадене, дискомфорт, все неща,

...
Махмурлкът никога не е лек. Главоболие, гадене, дискомфорт, все неща,
Коментари Харесай

Ето го мечтаният лек срещу махмурлука – сочен бургер с картофки!

Махмурлкът в никакъв случай не е лек. Главоболие, гадене, дискомфорт, все неща, за които въпреки и че знаем, че ще дойдат на идващия ден, си ги предизвикваме с изпиването на чашка след чашка предната вечер.

Още по-лошо е, когато пристигна възприятието за апетит. Сякаш всяка хапка дърпа да излезе и не желае да се съобщи в ръцете на храносмилателната ни система. Опитвате със сок от краставички или от зеле, с аспирини, само че нищо не може да даде моментно решение на следпиянския дискомфорт.

Поне до момента беше по този начин. Австралийско заведение за бързо хранене сътвори съвършения лек против махмурлука – бургер с картофки. Ще си речете, че звучи прекомерно хубаво, с цел да е истина. Но е реалност – чудесата съществуват даже когато гоните махмурлука.

Разбира се, не става дума за елементарни бургери, нито за елементарни картофки. Тестеният лек е вегетариански, черен на цвят и в него е вложен деен въглен. Благодарение на специфичната съставна част ястието пречиства целия организъм и го освобождава от токсините.

Картофките, от своя страна, са изпържени в животинска лой. Това дава мощ на организма да се оправи с останалия алкохол в кръвта, ускорява метаболизма и отстранява страничните резултати от препиването.

Заведението, намиращо се в Сидни, е благосъстоятелност на Урсула Заячковски, която го е кръстила Риъл граундид. Бургерите изначало са се предложили с месо, само че собственичката решила, че ще имат по-силен резултат, в случай че са вегетариански, поради съдържащия се в тях въглен.

Има и друга причина Урсула да се откаже от месото. Преди време тя изпитала остра алергична реакция към скотски артикули и станала вегетарианка. Поради тази причина предложила единствено постни сандвичи в заведението си.

Сега разкрила, че може да откри още по-голям пазар на своите артикули, като прибавя към тях и дейния въглен, който като се изключи че обезврежда токсините, работи като мощно средство за възобновяване след препиване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР