Магнетичен, мистериозен и достатъчно впечатляващ, че да завърти главите на

...
Магнетичен, мистериозен и достатъчно впечатляващ, че да завърти главите на
Коментари Харесай

5 пъти, в които Брадли Купър покори сърцата ни

Магнетичен, тайнствен и задоволително впечатляващ, че да завърти главите на редица звезди в Холивуд – през днешния ден Брадли Купър навършва 46 години! Той е роден във Филаделфия, Съединени американски щати, през 1975 година, само че прави първите си стъпки в киното едвам при започване на този век. В края на 2018 зае трайно място в сърцата ни с трогателната роля на Джаксън Мейн в „ Роди се звезда “, а превъплъщението му бе толкоз безапелационно, че съумя да ни заблуди, че романсът с ще се придвижи и отвън огромния екран. Миналата година се раздели със супермодела , а преди този момент имаше връзки с актрисите Рене Зелуегър, Зоуи Салдана,  Дженифър Еспозито. Името му е свързвано и с още попурярни дами, които се споделят Дженифър – Анистън, Лопес и Лорънс, а през последните месеци  и с Дженифър Гарнър. Излизал е дори с Ана Уинтур – именитият основен редактор на американското списание „ Вог “, само че името му е обвързвано и с още три известни дами на име. Списание " Пийпъл " пък го разгласи за най-сексапилният жив мъж!

Сред звездните му връзки участва и другарството му с, който преди година описа по какъв начин Брадли Купър го е избавил от алкохолизма. Миналия януари Пит получи премия за най-хубава поддържаща мъжка роля на филмовата организация National Board of Review и при приемането на статуетката благодари на Купър, който му оказал помощ да се оправи с алкохолната взаимозависимост след раздялата му с Анджелина Джоли.

Ето и 5 функции, с които Брадли Купър съумя да покори и нашите сърца:

„ Наръчник на оптимиста “ 

Романтичната комедийна драма е дело на режисьора Дейвид Ръсел, приспособил сюжета си по едноименната книга на Матю Куик. В основните функции влизат Брадли Купър и, които са поръчител за триумфа на кино лентата. Поддържащият актьорски състав е не по-малко впечатляващ – вземат участие  Робърт Де Ниро, Джаки Уийвър, Крис Тъкър и Джулия Стайлс.  Купър играе Пат Солитано – несретник, изгубил брачната половинка, дома и работата си. Принуден е да прекара 8 месеца в психиатрична клиника, а по-късно заживява с родителите си. Пат обаче не губи воля за живот и е твърдо решен да се събере с жена си. Така се среща с Тифани (Дженифър Лорънс), с която подписват договорка – тя да му помогне да си върне дамата, в случай че той й направи огромна услуга... Превъплъщението му е толкоз прочувствено, че получава номинация за Оскар за най-хубава мъжка роля.



 

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР