Магистрати от Специализираната прокуратура никога не са нахлували в президентството.

...
Магистрати от Специализираната прокуратура никога не са нахлували в президентството.
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата: Магистрати не са нахлували в президентството

Магистрати от Специализираната прокуратура в никакъв случай не са нахлували в президентството. Извършено е следствие измежду съответно позволение от български съд. Магистрати бяха въведени там от административния секретар Димитър Стоянов. Това съобщи на конференция административният началник на Специализирана прокуратура Валентина Маджарова. Изказването й е във връзка акцията в президентството през предишното лято, оповестена по-късно от съда за противозаконна.

Тя съобщи, че няма да прави политически мнения. „ За мен това искане е политическо ", сподели Маджарова по отношение на импортираното от правосъдния министър Янаки Стоилов искане във Висш съдебен съвет за предварително освобождение на основния прокурор Иван Гешев.

През 2020 година Спецпрокуратурата е следила 274 каузи за корупционни закононарушения по високите етажи. Това е съвсем двойно нарастване спрямо предходните две години. 54 лица са предадени на съд, 5 от тях са приети за отговорни, заяви представителят на Специализираната прокуратура прокурор Христо Кръстев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР