Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон

...
Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон
Коментари Харесай

Кой колко ще получи в деветия сезон на Капките

Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон на “Като две капки вода”. Шоуто за фалшификати по Нова телевизия ще събере най-атрактивните участници от миналите издания. Както е известно, “Ол старс” версията на занимателното предаване започва на 22 февруари.

На сцената на “Като две капки вода” ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Всеки един от тях към този момент е подписал стоманен контракт. В него с изключение на сумата, избрана за присъединяване в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки един от артистите се е спазарил с продуцента Маги Халваджиян за друг хонорар.

С някои договарянията траяли дълго и имали огромни искания, други били склонни на по-ниски суми единствено с цел да се върнат още веднъж в най-гледаното шоу. Освен с хонорар, спечелилият ще си тръгне с огромната премия – лек автомобил.

За разлика от предходния сезон, в който участниците имали куп условия, тази година рецесията за задължения поради затворените заведения ги направила много по-скромни, написа Уикенд. Това е и повода хонорарите да са осезаемо по-ниски.

Най-голям бил пазарлъкът с Азис, който в началото изискал голям хонорар. След дълги договаряния сумата паднала до 2500 лв. за всяко преобразяване, или 32 500 лв. за 13 излъчвания. При предходния си гастрол на сцената на “Капките” преди години Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание.

Синът на Тони Стораро – Фики се е договорил за 1500 лв., въпреки че в предходния сезон прибираше двойно повече. Изпълнителят на Ламборгини бе най-атрактивният участник и победител в предходния сезон на “Като две капки вода”, само че склонил да прави шоу за по-малко пари.

Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената против хонорар от 1000 лв.. Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която след успеха си в “Като две капки вода” победи и друго шоу, продуцирано от дългокосия арменец – “Маскираният певец”.

Шоуменът Къци Вапцаров, който се оказа брилянтен подражател, а преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова – Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое осъществяване. Поли Генова ще пее за 700 лв. на предаване, а нейният сътрудник Рафи – за скромните 500 лв..

Водещите Васил Василев – Зуека и Герасим Георгиев – Геро, които постоянно подмятат в ефир, че работят за алегорично възнаграждение, ще проработят по 800 лв. на издание, или по 10 400 лв. за цялото предаване.

“След като направихме подбора, както постоянно имахме предварителни срещи с всички участници и признавам, до момента в никакъв случай не съм се смял толкоз. Всички са супер занимателни и стимулирани да надскочат себе си и да се оправят още по-блестящо с всякакво видоизменение. Това е гаранция за един исторически сезон”, показа Влади Априлов, основен сценарист на “Като две капки вода”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР