Маги Хаберман разкрива защо Тръмп дръпна това лице по време на снимката си с чаша

...
Джейк Тапър от CNN каза, че изражението на лицето на Доналд
Коментари Харесай

Джейк Тапър от CNN каза, че изражението на лицето на Доналд Тръмп в снимката му в Джорджия е такова, което той е използвал и преди, за да изглежда заплашително ― но репортерът на New York Times Маги Хаберман каза има нещо повече от това.

„Не просто иска да изглежда заплашително, което със сигурност е вярно, и той е правил такова лице на снимки от години и години и години,“ тя каза. „Той не иска да изглежда слаб и това е причината.“

Снимка на резервацията на Доналд Тръмп, направена в затвора на окръг Фултън на 24 август 2023 г.

Тръмп беше арестуван в Джорджия в сряда по обвинения, свързани с усилията му да отмени резултатите от изборите в щата през 2020 г. Той беше арестуван и по-късно освободен под гаранция и оттогава публикува снимката си в социалните медии.

Хаберман каза, че желанието да не изглежда слаб се вижда не само в лицето на Тръмп на снимката, но и в това, което той прави с изображението.

„Разпространение на снимката, набирането на средства от нея, притежаването й, използването й за пресата – всичко това е част от книга, която сме го виждали да използва отново и отново,“ тя каза. „Но това не означава, че той се наслаждава на всичко това. Това е сериозно нещо. Той е изправен пред сериозна присъда в затвора.“

Вижте повече от нейния анализ по-долу:

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР