Магдалена Георгиевае корпоративен търговски директор на Sofia Hotels Management -

...
Магдалена Георгиевае корпоративен търговски директор на Sofia Hotels Management -
Коментари Харесай

Започването на проект в тези предизвикателни времена е само по себе си успех

Магдалена Георгиева е корпоративен търговски шеф на Sofia Hotels Management - сдружението за ръководство на бизнес хотелите на НИКМИ АД в София: 5-звездния Grand Hotel Sofia и знаковия Grand Hotel Millennium Sofia.
Има 16-годишен опит в хотелиерството, като за този интервал регулярно е посещавала интернационалните конференции и семинари, проведени от едни от най-престижните учебни заведения по хотелиерство - EHL в Швейцария и Cornell University в Съединени американски щати, както и от международно потвърдили се експерти от промишлеността - IDEAS, EyeforTravel, booking.com и други.

Как пандемията от ковид-19 промени вашия бизнес в областта на събитийната промишленост?

Динамиката през последната година и половина ни накара да бъдем по-гъвкави и адаптивни. Промяната в нашия бизнес модел е разследване от изменението на бизнес моделите на нашите клиенти. Компаниите към този момент търсят по-голяма сигурност и не са склонни да вършат компромис с качеството. Millennium Milestone Convention Centre стартира работа тъкмо след края на първата вълна и трябваше бързо да се пригодим към новите условия, при които се работи с доста по-кратки периоди и в по-малки размери.

Какви финансови вложения се постановиха в последната година?

Grand Hotel Millennium Sofia e планиран да дава отговор на най-високите интернационалните стандарти в хотелиерството. От откриването му предлагаме услуги и прекарвания от най-голям клас, с цел да удовлетворим потребностите на нашите посетители. В този ред на мисли най-голямата инвестиция през последната година не беше в материални активи, а в запазването на ядрото на екипа и привличането на експерти от страната и чужбина.

 Започването на план в тези предизвикателни времена е единствено по себе си триумф

Какво е съотношението на събитията във вашия хотел - онлайн, онлайн, хибридни?

Към момента и трите вида събития имат подобен дял. Конферентният център Millennium Milestone се разгръща на три етажа и разполага с 5000 м² мултифункционално пространство. Огромният потенциал на залите, огромните общи пространства и фоайета и отварящите се прозорци в конферентния център в композиция с настоящите здравни ограничения и рекомендации ни разрешават да осигурим сигурност и успокоение на участниците и уредниците при провеждането и на събития онлайн.

Как се отразяват ограниченията за сигурност на провеждането на събития?

Още при започване на създалата се обстановка успяхме да реагираме и да въведем - една стратегия, в която слагаме сигурността на нашите посетители преди всичко. В нея включваме ограничения, с които да осигурим допустимо най-сигурна среда за провеждането на всяко мероприятие.

 Започването на план в тези предизвикателни времена е единствено по себе си триумф

Как се отразява пандемията на заетостта на вашия хотел?

Пазарът се промени фрапантно, най-много с понижаване потока на задграничните посетители. Това неизбежно докара и до промени в заетостта, само че се вижда нарастване на гостите и събитията от България и района.
С комбинираната идея за бизнес и начин на живот хотел имаме опция да оперираме в голям брой направления. Kонферентният център разрешава да сме домакини на огромни спортни надпревари, конференции, мероприятия и семинари. Разнообразието от заведения на територията на хотела задоволява търсенето на гостите ни за достоверни усети, а опциите за wellness в Millennium Spa и разкрасителните процедури в Millennium Beauty притеглят всички тези, които желаят да се погрижат пълноценно за себе си.

Каква е вашата равносметка година и половина по-късно?

Започването на план от подобен мащаб в тези предизвикателни за световната туристическа промишленост времена е единствено по себе си триумф. Поетапно съумяваме да разкрием капацитета си и да развием най-благоприятен брой услуги и обекти, които да предложим на нашите посетители.
Ситуацията беше тежка за бранша, само че към този момент гледаме напред и се приготвяме за едни по-добри времена. В доста райони пазарите се стабилизират, което неизбежно ще докара до по-мащабно търсене, за което би трябвало да сме подготвени.

 Започването на план в тези предизвикателни времена е единствено по себе си триумф

Каква е вашата формула за триумф в събитийната промишленост?

В Grand Hotel Millennium Sofia имаме вяра, че формулата за триумфа е комбинацията сред силата на младите и надарени сътрудници и опита и познанията на дългогодишните експерти в бранша. Намирането на салдото сред двете неизбежно води до високи резултати.
Заедно, с верен метод, мотивация и професионални качества работим за постигането на общите ни цели. Стремим се да бъдем в крайник с трендовете в интернационалния туризъм и да изградим резистентен бизнес модел, с който да отговорим на търсенето и високите упования на нашите посетители. Само по този начин можем да удовлетворим желанията на гостите ни и да работим за подобрението на имиджа на България и София като дестинации.

Бул. " Витоша " 89В, 1463 София, BG
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР