Мафиотска схема, с която се нанасят огромни щети на държавния

...
Мафиотска схема, с която се нанасят огромни щети на държавния
Коментари Харесай

Ексклузивно! Лъсна мафиотска схема за ДДС-измами! В схемата е ортакът на братя Галеви - Лисицата!

Мафиотска скица, с която се нанасят големи вреди на държавния бюджет лъсна в Дупница. Оказа се, че главно настоящо лице в нея е Олег Лисицата, който заобикаля закона с ДДС-то, което пропуща да заплаща при продажба на първокласни коли в автокъщата му. Това разкриха пред БЛИЦ източници от оперативните служби за сигурност. Олег Лисицата е прочут в Дупница като съдружник на босовете Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви.

След изгубването им от България, бизнесът с продажба на коли минава под контрола на довереника им Олег Лисицата, който е прочут в целия район.

Мнозина жители, които са си купили коли от Лисицата, по-късно са изпищели на умряло, тъй като от Национална агенция за приходите са им наложили солени актове поради неплатеното Данък добавена стойност.

При разплитането на схемата се е оказало, че Лисицата е употребил поддръжката на приятеля си Наско Купъра, който се е специализирал в ДДС-схемите.

Името на Купъра изплува преди към 3 години при взаимната интервенция на ДАНС и Софийската градска прокуратура.

По време на досъдебното произвеждане стана ясно, че Купъра е направил стотици хиляди лв. облага, като е употребил компании - бушони

В момента против Купъра се води наказателно дело в Специализирания съд. Очаква се клиент на прокуратурата да стане и Лисицата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР