Мадридският вестник „Марка“ направи изненада с Христо Стоичков, който развълнува

...
Мадридският вестник „Марка“ направи изненада с Христо Стоичков, който развълнува
Коментари Харесай

Стоичков се срещна със... Стоичков

Мадридският вестник „ Марка “ направи изненада с Христо Стоичков, който развълнува испанския футболист Хуан Диего Молина Мартинес, прочут като Стоичков от втородивизионния Майорка. Камата е кумир на бащата на испанеца, който трябвало да бъде кръстен с семейството на българската легенда на Барселона. Майката предпочела в формалните документи да впише момчето си с испанското име Хуан Диего, само че бащата не се предал и по тази причина синът му играе с фланелка, на гърба, на която написа „ Стоичков “.

Испанският Стоичков бе поканен от „ Марка “ да му бъде връчена премия, откакто през сезон 2019 играе чартърен в Алкоркон и осъществя 16 гола. 27-годишният футболист обаче освен получи приз, само че и изживя една от най-паметните срещи в живота си, въпреки и онлайн. Хуан Диего бе помолен да седне пред преносим компютър да чуе и поздравления, а на екрана непосредствено от Маями се появи Христо Стоичков, който работи за американска телевизия.

„ Мигах на парцали като го видях “, призна испанският футболист, който одобри срещата като подарък за Коледа и даде обещание да направи всичко допустимо да доближи триумфите на Христо Стоичков, пробвайки се да го копира.

„ Не се обсебвай от мисълта за голове. Ако имаш неприятна серия, тя ще отмине и още веднъж ще вкарваш. Тренирай крепко всеки ден “, посъветва Камата испанския си адаш.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР