Мадрид. Реал Мадрид посреща Ливърпул в един от най-вълнуващите двубои

...
Мадрид. Реал Мадрид посреща Ливърпул в един от най-вълнуващите двубои
Коментари Харесай

Реал Мадрид посреща Ливърпул в мач между два от колосите на европейския футбол

Мадрид. Реал Мадрид посреща Ливърпул в един от най-вълнуващите дуели от четвъртфиналите в Шампионска лига. Два от грандовете на европейския футбол се срещнаха за последно на финала през 2018 година, извоюван от " белия балет ".

Сега мърсисайдци са окуражени за реванш, а и вдигнето на трофея може да се окаже единствената опция за отбора на Юрген Клоп да взе участие в шампионата през идващия сезон, тъй като мястото му в " Топ 4 " на Премиър лийг напълно не е несъмнено.

Реал Мадрид е най-успешният клуб в историята на надпреварата с общо 13 трофеи. " Белите " победиха в 4 от последните 7 издания на ШЛ, само че в две следващи години не прескочиха осминафинаите, отпадайки от Аякс и Манчестър Сити. През сегашния сезон " лос меренгес " не са измежду най-изявените любимци, само че никой не може да си разреши да ги отписва. В предходния кръг съставът на Зинедин Зидан отстрани Аталанта след победи с 1:0 и 3:1.

Ливърпул реализира доста значима победа над Арсенал през уикенда и сподели, че навлиза в добра форма преди най-важната част от сезона. " Червените " играят доста успешно надалеч от вкъщи и са спечелили 7 от последните си 8 гостувания. Не е за подценяване и фактът, че тимът няма позволен гол в четири следващи срещи, в които като централна двойка бранители работят Натаниел Филипс и Озан Кабак.

Реал и Ливърпул са премервали сили общо 6 пъти, като са си разменили по три победи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР