Мъдрецът Тома Биков отсече от ефира на Националната телевизия: „От

...
Мъдрецът Тома Биков отсече от ефира на Националната телевизия: „От
Коментари Харесай

„Остриетата“ на ГЕРБ се изредиха да плюят от телевизора по кабинета „Петков“

Мъдрецът Тома Биков отсече от ефира на Националната телевизия: „ От опит знам, че едно държавно управление се смъква самó “ и разкритикува по какъв начин този парламент приемал приблизително по 1 закон на месец.

Според него ГЕРБ посочили, че могат да бъдат мощна съпротива. Нещо повече – подготвени са да се върнат в ръководството, тъй като имали концепциите, хората и опциите да го създадат.

„ Г-н Петков разгласи формула, която би могла да докара България до политическо тресавище “, разяснява Тома Биков. По думите му ръководещите се провалили в това да разрешат политическата рецесия.

Почти същото чухме и по Нова телевизия. Там си бяха поканили Даниел Митов . „ Безотговорността на министър-председателя довела до това да се самосвали “.

„ Тиражира се, че надали не ние сме свалили държавното управление. То обаче де факто се самосвали. Свали се заради своята надменност и неспособност да беседва и да разбере по какъв начин действа една народна власт. Втората причина –хладилника – стопанската система. Хората всекидневно виждат какви са цените на храните, горивата и електричеството “, сподели той.

Митов дефинира държавното управление на Кирил Петков като „ провалено държавно управление по всяко едно отношение “.

На въпрос кой ще е претендентът на ГЕРБ, в случай че партията завоюва при възможни избори, той съобщи: „ При всички положения Борисов е най-подготвен в тази обстановка, само че дайте да стигнем до тази фаза. Той е най-подготвеният човек в тази страна, с цел да бъде министър-председател и да ръководи. Какво решение обаче ще вземе той и партията като такава, не мога да предвиждам “.

Опорките за празния ледник употребява и някогашния външен министър Екатерина Захариева .
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР