Мадона се обяви срещу почти 13-годишното ограничаване на свободата на

...
Мадона се обяви срещу почти 13-годишното ограничаване на свободата на
Коментари Харесай

Мадона: Бритни, идваме да те извадим от затвора!

Мадона се разгласи против съвсем 13-годишното ограничение на свободата на Бритни Спиърс. Кралицата на попа разгласява своя фотография, на която е облякла тениска с името на Бритни и надпис, отдаден на изолираната певица като стори в Инстаграм. Надписът гласи:

" Върнете живота на тази жена. Робството беше отстранено толкоз от дълго време! Смърт за алчния патриархат, който от епохи прави това с дамите. Това е нарушаване на човешките права! Бритни, идваме да те измъкнем от пандиза! "

" We coming to get you out of jail "

-Madonna supports Britney in her latest IG post #FreeBritneypic.twitter.com/7x92IKqd07
— Madonna Dailly (@madonnaxdaily) July 9, 2021
Мадона и Бритни извършиха дружно песента Me Against The Music през 2003 година Същата година на премиите на MTV представиха хита на Мадона Like A Virgin, дружно с колежката си Кристина Агилера.

Именно в този театър се случи " онази целувка " сред Мадона и Бритни. Тя се трансформира във водещо заглавие на доста медии по целия свят.

62-годишната Мадона е единствено една от звездите, които се оповестиха в поддръжка на Бритни Спиърс през седмиците след прочувствена й тирада нпред съда в Лос Анджелис. Тя назова режима, под който е поставена  " афектиран " и помоли арбитър Бренди Пени да го приключи.

Припомняме ви, че Бритни е под директната настойчивост на татко си, Джейми Спиърс, от скандалния срив на певицата преди цели 13 години, който в последна сметка докара до хоспитализация и рехабилитация. От 2007 година насам финансите, персоналният живот, кариерата и даже правото й да поддържа връзка свободно са под контрола на нейния татко и на юрист.

 
Бритни Спиърс с прочувствена тирада: „ Просто желая да си върна живота "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР