Мадона рядко излиза на улицата. Купонясва сред приближени или се

...
Мадона рядко излиза на улицата. Купонясва сред приближени или се
Коментари Харесай

Филтри срещу реалност: истината за Мадона

Мадона рядко излиза на улицата. Купонясва измежду доближени или се крие под сериозна маскировка, в случай че инцидентно е на открито

63-годишната Мадона наподобява като младо момиче, в случай че разглеждате някоя от страниците ѝ в обществените мрежи. Перфектен силует на лицето, нито една гънка, огромни очи, цялостни устни и, несъмнено, идеална фигура.

В действителния живот почитателите виждат любимката си все по-рядко. Поп иконата съвсем не се появява на аления килим и е мъчно да я разпознаете на редките фотоси, които папараците са съумели да снимат на улицата. Обикновено по време на разходки звездата покрива лицето си с маска и тъмни очила и поставя качулка над главата си или се крие под широкопола шапка.

Без думи е ясно, че в Instagram и Фейсбук Мадона прекалява с филтрите – тя е подложена на критика за това повече от един път. И повече от един път са били оповестени доказателства, че действителността е надалеч от това, което певицата демонстрира на фотосите. Но в този момент тя направи изцяло нелепа неточност. Певицата разгласява фотография, на която се вижда по какъв начин извършва своя шлагер Like A Prayer тъкмо по улиците на Ню Йорк. Така звездата реши да поддържа интереса на обществеността към шоуто си „ Мадам Х “.

Малко по -късно в мрежата се появиха фотоси, направени по време на тази къса тирада пред репортерите. Разбира се, без ретуш и филтри. И на тях Мадона наподобява изцяло друга от това, което непрестанно разгласява в обществените мрежи.

Разбира се, тя е очарователна за възрастта си, само че не трябва да се заблуждава, че наподобява като на 28, тъй като без филтрите и подобренията по лицето, Мадона наподобява в най-хубавия случай на не повече от 50 години.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР