Мачът между Грузия и България от футболната Лига на нациите

...
Мачът между Грузия и България от футболната Лига на нациите
Коментари Харесай

Мачът между Грузия и България ще се състои, въпреки тежкия инцидент

Мачът сред Грузия и България от футболната Лига на нациите ще се състои, макар тежкия случай с нашия отбор. Това съобщи пресаташето на БФС Виктор Игнатов, представен от Дарик.

„ Слава Богу, последните вести са позитивни. Тодор е в схващане, контактен е. Разбира се, има го това положение заспиване-събуждане, само че като цяло е добре и прогнозите са оптимистични и се надяваме скоро още веднъж да е на терена.

Още с кацането забелязахме, че времето е доста неприятно. Имаше гръмотевична стихия. Търгнахме с двата буса, както е по протокол от УЕФА. Имахме полицейски конвой. Понеже летището е отвън Тбилиси, пътувахме много време. Навлязохме в един тунел, където се случиха нещата. Беше мокро, асфалтът беше хлъзгав. Преди това се бе случила катафтрофа, за която ескортът нямаше по какъв начин да знае, надлежно не намалихме скоростта, това затрудни прекъсването на първия рейс и не съумя да реагира в точния момент, за жалост се случи този случай, който разтресе всички и Тодор пострада тежко.

Между 7 и 10 дни е планувано към този миг да остане Неделев в Тбилиси, само че всичко е динамично. Разбира се, доктор Бочев ще остане с него, по-късно според от положението му ще бъде проведен съответния превоз.

Ще има мач. Дори да имаше отсрочване, то щеше да е с ден-два. По разпоредбите компромис може да се направи по време на сегашния прозорец за национални мачове, тъй че няма смисъл да желаеме отсрочване.

Получихме цялостно подпомагане от грузинската федерация. Ако човек реши да търси всевъзможни аргументи и виновници, може да упреква всеки, само че това е случай, който може да се случи на всички места. Ще се организира следствие и ще се разбере кои са отговорни. Извикаха най-хубавият експерт в неврохирургията. Всичко стана доста в точния момент. Огромно благодаря.

Когато се случи нещо такова, хората схващат, че колкото и велика игра да е, това е единствено една игра, и всички би трябвало да сме сполтени. Всички футболисти са шокирани. Това е миг, в който би трябвало да покажем, че сме дружно, даже и поради Тодор “, сподели Игнатов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР