М илиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и съпругата

...
М илиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и съпругата
Коментари Харесай

След 27 години брак Бил и Мелинда Гейтс се развеждат

М илиардерът Бил Гейтс, съосновател на корпорацията Майкрософт, и брачната половинка му Мелинда, оповестиха, че са решили да се разведат след 27-годишен брак, предава Българска телеграфна агенция.

"След дълбоки размишления и доста старания по нашата връзка, ние взехме решението да сложим завършек на нашия брак ", написаха в Туитър настрана двамата съпрузи.

"През последните 27 години ние отгледахме три невероятни деца и изградихме една фондация, която работи по целия свят, с цел да помогне на всички хора да водят здравословен и работлив живот ", се споделя още в изказването.

"Продължаваме да имаме вяра в тази задача и ще продължим да нашата работа дружно във фондацията, само че към този момент не имаме вяра, че можем да вървим напред като двойка в този стадий от нашия живот ", се добавя още в текста.

Бил и Мелинда Гейтс молят да се резервира правото на персонално пространство, на тях двамата и на цялото им семейство в този момент, когато те навлизат в нов живот.

Миналата година Бил Гейтс, който в предишното беше най-богатият мъж на света, сподели, че се отдръпва от борда на Майкрософт, с цел да се концентрира върху филантропията. Гейтс беше отпред на Майкрософт до 2000 година и след това последователно понижи уговорката си в компанията, която съоснова с Пол Алън през 1975 година Той беше ръководител на борда до 2014 година, след което остана негов член до 2020 година

— Bill Gates (@BillGates) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Семеен диалог: - Слушай, скъпа, желая най-накрая да поживея малко и за себе си! - Че кой ти пречи? Живей си, до момента в който се гримирам! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНапълно имунизирани са към този момент към 30 на 100 от американцитеЩе бъде осъществена ускорена оценка на данните, изпратени от производителяВ Атина терасите на заведенията бяха цялостни в днешния почивен втори денПо-бързо да се открие конференцията за присъединение на Северна Македония и на АлбанияГЕРБ научили за консултациите при президента за назначение на членове на ЦИК от медиитеЕС има доста по-малко лостове за влияние над МоскваНай-много транспортни средства са минали по Автомагистрала " Тракия " Тя разкри, че към този момент " се усеща като жена " Жена e потърпевша от пламъците, тя е настанена в болницаТова сподели водачът на левицата в отговор на рецензиите на премиера в оставка Бойко БорисовКризата с КОВИД-19 е засегнала служащите по цялостен святАрестувани са четирима заподозрениПовече информация е оповестена на уеб страницата на МВнРНа място са умряли лидерът на едната от колите и един от пасажерите в другата колаТя прикани посетителите да съблюдават здравните рекомендации и меркиСтратегическият проект Renaulution слага електрификацията в основата, върху която да се построи бъдещето на компанията.От мрежата Системата ВАР деб
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР