Лют скандал в парламента при дебатите по второто четене на

...
Лют скандал в парламента при дебатите по второто четене на
Коментари Харесай

Цонев нокаутира Рашков. Проверка с дрегер

Лют скандал в Народното събрание при дебатите по второто четене на Изборния кодекс.

Зам.-председателят на Народно събрание Йордан Цонев съкруши някогашния вътрешен министър Бойко Рашков и съобщи, че ще извика да създадат инспекция с дрегер.
-->
" Ако аз бях вътрешен министър и бях арестувал водача на опозицията и съдът ми беше споделил, че съм го арестувал нелегално, щях да си подам оставката и да си изям дипломата на площада ", обърна се Цонев към Рашков и му подсети, че той не го е репликирал от място.

" Не се наскърбяваме, когато говорите от трибуната, тъй като сте елементарен измамник ", съобщи Цонев в отговор на нападките на Бойко Рашков.

Поведението на Рашков, който подвикваше от мястото си, стана мотив Цонев да се обърне към него с думите: " Ще извикам да създадат инспекция с дрегера ".

Повод за острата реакция на Йордан Цонев станаха следващите операции и внушения за Бойко Рашков по адрес на Движение за права и свободи. " Ставаме очевидци по какъв начин тези, които са купувачи на гласове, приказват за почтени избори. Говорите за почтени избори с незаконни практики. Срещу вас има каузи. Фалшифицирате даже медицински документи, с цел да организирате преносими секции. Така беше определен вашият водач ", съобщи Бойко Рашков от трибуната на Народното събрание.

" С вас водим борбата по закон, тъй като в случай че желаете да спрете пазаруването на гласове, това не става с милиционершщина, а по закон ",  отвърна Йордан Цонев.

Напрежението в залата набъбна още повече откакто Асен Василев от Политическа партия излезе с предлагането да се тестват всички депутати с дрегер.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР