Лют скандал избухна между МВР-шефа Бойко Рашков и бившият шеф

...
Лют скандал избухна между МВР-шефа Бойко Рашков и бившият шеф
Коментари Харесай

Лют скандал Рашков - Караянчева. Хвърчат искри

Лют скандал избухна сред МВР-шефа Бойко Рашков и някогашният началник на Народно събрание Цвета Караянчева.

Тя и заплашвала шефа на полицията в Кърджали. Обадила му се е по телефона, с цел да му каже, че няма да остане на поста си, съобщи вътрешният министър Бойко Рашков на брифинг.

Той изясни, че полицията организира интервенция за пазаруване на гласове в региона на Кърджали. Проверките били въз основата на данни, че чиновници в Държавното горско стопанство дават или не дават дърва за огрев на хората от този район, съгласно това дали те ще гласоподават за ГЕРБ или не.

„ По телефона на районния шеф на Министерство на вътрешните работи в Кърджали се обажда някогашният ръководител на Народно събрание Цвета Караянчева със опасност против него, че няма да остане на поста си. Пита го за какво подхваща дейности против тези държавни чиновници, защото те са деятели на ГЕРБ. Имам телефонния номер на тази жена и изпратена фотография. Въпросният диалог е извършен след 22:00 часа. Един претендент за депутат се обажда на почитан държавен чиновник и го заплашва с уволняване, тъй като извършва отговорностите си по закон. Дотам сме я докарали у нас. И тъкмо тези хора желаят да се връщат на власт ”, съобщи Рашков.

Мракобесие! - отговори Цвета Караянчева. " Призовавам районния шеф на МВР-Кърджали да излезе обществено и да съобщи дали, по какъв начин и с какво съм го заплашвала. В противоположен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция против мен, която цели моята дискредитация и ескалация на напрежението в района ", съобщи лидерката на листата на ГЕРБ в Кърджали.

" Свидетели сме на чудовищни операции от страна на служебното държавно управление на Радев. Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, почистване на сметки и затопляне на сюжета " гласове против дърва ", България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа – не се опасявайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна ", съобщи още Караянчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР