Любовта прави хората щастливи - факт, напълно потвърждаващ се от

...
Любовта прави хората щастливи - факт, напълно потвърждаващ се от
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория представи партньора си на своя баща

Любовта прави хората щастливи - факт, изцяло потвърждаващ се от всяка една фотография в профила на Симона Загорова, на която певицата театралничи дружно със своя сътрудник Даниел. На фрагментите лицето на дъщерята на Глория е огряно от наслада, каквато единствено преливащата в сърцето любов е способна да провокира, написа уеб сайтът life.dir.bg.

Нещо повече, връзката на момичето, което върви по стъпките на своята известна майка, само че за разлика от нея се изявява в друг музикален род, и младия служител на реда се задълбочава с всеки минал ден. Доказателство за това е, че точно на 24-я си рожден ден тя публично показа половинката си на своя татко.

A post shared by (@simonazagorova21) on Jun 13, 2020 at 3:31am PDT

Наскоро брюнетката показа в обществената мрежа няколко фрагмента от борда на аероплан, разкриващи по какъв начин двамата с Даниел, поставили защитни маски на разположение, пътуват на 10 хиляди метра височина, изминавайки 2700-те километра до Стокхолм, където от години живее Илия Загоров.

A post shared by (@simonazagorova21) on Sep 29, 2020 at 5:13am PDT

" Живеем в прелестен свят, цялостен с хубост, очарования и приключенство. Няма завършек на приключенията, които можем да изживеем, единствено в случай че ги търсим с отворени очи ", гласи посланието към фрагментите, което в действителност е откъс на тогавашния политически водач на Индия - Джавахарлал Неру, именуван още Пандит ( " Ученият " ).

За последно изпълнителката на " Амазонка " бе в Швеция през ноември м.г., когато реши да изненада своя родител по случай 51-годишнината му. Сега, съвсем година по-късно, тя още веднъж му гостува, само че този път я съпровожда и приятелят ѝ.

A post shared by (@simonazagorova21) on Sep 29, 2020 at 10:18am PDT

По всичко проличава, че Илия е харесал момчето и няма нищо срещу взаимоотношенията им със Симона, защото по-късно се появи техно общо изображение от автомобила на Загоров, на което всички са необятно усмихнати, а на задната седалка се вижда и дамата, с която музикантът е привързан отдавна насам.

Преди месеци редица родни медии писаха, че Глория не утвърждава избраника на дъщеря си, а като причина показаха, че звездата на " Пайнер " не разяснява нито една снимка, на която наследницата ѝ театралничи дружно с Даниел. Само че в този момент тя опроверга това изказване, поставяйки сърца към постовете ѝ.

" Красиви! ", даже написа примата на поп фолка, както я дефинират, под фотография на Симона и гаджето ѝ, снимана в стокхолмски мол.

A post shared by (@simonazagorova21) on Sep 29, 2020 at 10:19am PDT

Симона показа за първи път мъжа до себе си през май т.г., от този момент като че ли двамата са неразделни. Той бе единственият, който участва на дипломирането ѝ в Нов български университет, тъй като родителите ѝ бяха възпрепятствани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР