Любовта е прекрасна. Факт, който не може да оспорим. Да,

...
Любовта е прекрасна. Факт, който не може да оспорим. Да,
Коментари Харесай

Доверието е горивото в една връзка. Укрепете го

Любовта е прелестна. Факт, който не може да спорен. Да, тя е извънредно значима в връзките сред мъжа и дамата. Без нея, връзката не би траяла дълго. Но дали любовта е задоволително изискване за сполучлива връзка? И за какво се подценява ролята на доверието? Доверието е толкоз значимо, колкото и любовта. То е горивото в една връзка. Няма ли го – краят на любовната ви приказка доста скоро ще настъпи.

Съмненията са опустошителни. Те унищожават връзката сред вас, колкото и мощна и здрава да е тя. И в случай че имате такива сред вас, неотложно би трябвало да ги изясните. Не позволявайте на проблемите с доверието да доведат до разлъка. Ако в действителност се обичате, вярвайте си. Подкрепяйте се. Не допускайте на другите да въздействат на връзката ви. Слуховете и клюките се основават от недоброжелатели, които виждат какъв брой мощна е любовта сред вас. И естествено не им харесва. Доверието не е мъчно за построяването. Дори и да наподобява такова. Просто би трябвало време. И доста самообладание. И взаимно предпочитание, несъмнено.

Представяме ти някои от най-хубавите способи, с които да укрепите доверието посред ви.

Бъдете откровени, че не си вярвате

За да изчистите всичките подозрения, които имате, първо би трябвало да си признаете, че имате проблеми с доверието. Това не значи, че не се обичате, в противен случай. И тъкмо поради любовта, която изпитва е належащо да положите старания и да се справите с всичките тези подозрения, които ви изтезават и пречат на вашата обич и благополучие. Независимо от аргументите, просто си признайте. Важно е. Не омаловажавайте това. Защото в случай че не разрешите този проблем незабавно, може да се изненадате неприятно след известно време.

Взаимната работа носи триумф

Изграждането на доверието може да отнеме много време. Но в случай че любовта ви е същинска не би трябвало да имате терзания по отношение на това. Трябва да сте подготвени на всичко, с цел да постигнете по този начин мечтаното доверие. Но има едно изискване – желанието би трябвало да е взаимно, както и старания, които полагате. И двамата би трябвало да желаете да укрепите доверието между тях, поравно.  Само и само тогава, ще може да изградите здрава връзка.

Простете и не обвинявайте

Няма безгрешни хора. Това, че един от двама ви е позволил неточност, не значи, че не обича другия. Човешко е да се сгреши. Простете си. Прошката е висша форма на обич. Ако той е направил нещо, с което те е наранил или засегнал по някакъв метод, не му се сърди. Ако искаш да продължиш напред с него, би трябвало да спреш да го сочиш с пръст и да му напомняш неговите неточности, всякога, когато се скарате. Прошката е стъпка към доверието. Доверието, което демонстрира, че ти вярваш, че той повече няма да те нарани.

Обсъдете моментите, в които чувствате, че не може да се доверите един на различен

Точно в този момент се нуждаете от най-честния и прям диалог, който в миналото сте имали. Знаем какъв брой мъчно е да бъдеш изцяло откровен. Но в случай че обичаш отсрещния човек, ти би трябвало да положиш малко старания. Заради него. И поради себе си. Ако си щастлива, когато сте дружно, за какво би трябвало да разрешаваш на дребните спънки и проблеми да ти лишават това? Трябва да поговориш с него за кои неща не му имаш цялостно доверие. И може би ще откриете и аргументите за това. Може би се съмняваш, че ще ти изневери, тъй като в предходната си връзка е постъпил тъкмо по този начин. Но не е почтено да съдиш човек, поради предишното си.

Говорете за всичко

Направете по този начин, че да нямате неразрешени и секрети тематики. Говорете си за всичко. Без задръжки и терзания. Обсъждайте вас, приятелите, сътрудниците, фамилиите, живота. Точно тези диалози ще укрепят доверието, от което имате потребност, с цел да имате още по-здрава и сполучлива връзка. Говори и за себе си. Сподели своите страхове, фантазии, потребности. Позволи си да бъдеш уязвима пред него. Само по този метод ще му покажеш, че му имаш цялостно доверие. Разкрий се пред него. И в случай че той последва образеца ти, може би сте изпълнили сполучливо проекта за укрепването на доверието посред ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР