Любовта е непредсказуема, а чувствата ни никога не подлежат на

...
Любовта е непредсказуема, а чувствата ни никога не подлежат на
Коментари Харесай

Изповед: Изневерявам на жена ми с мъж, не мога да спра да спя с този колега!

Любовта е непредсказуема, а възприятията ни в никакъв случай не подлежат на обмисляне и не са подвластни на никаква логичност. Те просто идват и ние би трябвало да се оправим с тях. Често тези страсти ни подтикват да вършим едни от най-големите нелепости в този живот, само че пък им се любуваме, даже и да знаем, че бъркаме. Дори и да знаем, че има заплаха да нараним не просто някого, а най-близкия си човек. Днешната ни история, разказана от woman.bg, е характерен образец за това. Когато един женен мъж се влюби не в друга, а в различен и стартира хомосексуална връзка под носа на нищо неподозиращата му жена:

„ Аз съм на 40 година, жена ми е на 39 година Женени сме от 8 години, а от 4 не спирам да си мечтая по какъв начин го върша с мъж. С времето си мислех, че тези стремежи ще се изпарят все в миналото, тъй като в никакъв случай не съм мислел, че съм гей. Но това по този начин и не се случва и като че ли фантазиите ми стават все по-силни.

В работата имам един доста приветлив сътрудник, с който от известно време чувствам искри, а когато си приказваме, несъмнено флиртуваме. Ето за какво се стигна и до среща една вечер през лятото, която напълно естествено, приключи в леглото. Оттогава, постоянно когато можем, се виждаме и вършим секс. Привличането посред ни е съдбовно!

Обикновено откакто сме били дружно обаче, не мога да задоволя жена си и през последните месеци тя стартира да го вижда от ден на ден. Знам, че това, което върша е извънредно и брачната половинка ми ще бъде съкрушена, в случай че разбере. Но въпреки това не мога да спра да дремя с този сътрудник, сексът е висш. В същото време обаче не желая да напущам жена си и да стигаме до бракоразвод. Какво да направя? “, П.

Съветът на експерт:

Да бъдеш гей или бисексуален не е опрощение за невярност. Жена ти заслужава да знае истината, а също така застрашаваш здравето ѝ и усилваш заплахата да я заразиш ковид или зараза, която се предава по сексуален път.

Със сигурност някой ще бъде засегнат от цялата обстановка. Не се виждай с сътрудника си, до момента в който не изясниш въпроса със брачната половинка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР