Любовта често идва с много условия и трудности по пътя.

...
Любовта често идва с много условия и трудности по пътя.
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да се срещате със женен мъж

Любовта постоянно идва с доста условия и компликации по пътя. Едно от тях е да се срещате с женен мъж. Това не е добра концепция по няколко аргументи, написа az-jenata.bg. Ето 5 от тях:
Той няма да изостави фамилията си
Ако живеете с вярата, че любовта ви ще е като в сантиментален филм и най-после вие и той ще заживеете дружно дълго и щастливо, грешите. В живота рядко се случва по този начин. Вместо това вие постоянно ще сте другата жена. Винаги ще се постанова да се криете. Винаги ще би трябвало да мълчите и да не се доближавате до дома и околните му. Винаги ще бъдете защитавана в загадка. Винаги ще споделяте празници и щастливи събития с другари и близки, само че без него. Такава връзка е немислима и доста мъчителна в същинския живот.
Животът ви ще бъде подложен на пауза
Ако имате спекулация с женен мъж, животът ви ще се придвижва напред, само че не по естествения метод. Не и по метода, по който постоянно сте желали. Ако желаете семейство, може би деца и естествен, дори отегчителен фамилен живот, едва ли ще го получите от женен мъж, който даже не е в развой на бракоразвод. Докато стоите и се надявате, до момента в който чакате той да извърши безбройните си обещания някой ден да се отдаде единствено на вас и да напусне брачната половинка си, вашият живот минава ден след ден, а щастието по този начин и не идва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР