Любовните знаци, които мъжете понякога изпращат на жените, които харесват,

...
Любовните знаци, които мъжете понякога изпращат на жените, които харесват,
Коментари Харесай

Странните неща, които мъжете правят, когато харесат жена

Любовните знаци, които мъжете от време на време изпращат на дамите, които харесват, могат да са объркващи. Невинаги отчетливо и ясно ще забележите благосклонностите на мъж към вас. В някои случаи момчетата могат да се държат в действителност необичайно, даже малко неуместно. Всичко идва от терзанието, което евентуално е значително, написа az-jenata.bg.

Причините за странното държание при мъжете са разнообразни. Не всеки мъж е задоволително самоуверен, с цел да съобщи благосклонностите си с думи или с жестове. Обстоятелствата, характерите, личностите, предишният опит на всеки мъж са разнообразни. Понякога даже не става въпрос за храброст, а за елементарна несръчност в общуването, терзание, предпочитание за прикриване на възприятията или чисто и просто мъчен темперамент.

Каквато и да е повода за странното държание на някой мъж във ваше наличие, обърнете внимание дали не го издават някои нетипични признаци, че в действителност ви харесва. Ето ги и тях.

Става доста сериозен или спокоен

Един от нетипичните признаци, че мъж може да ви харесва, е необикновеното му притихване във ваше наличие. Някои мъже стават изключително съществени в наличието на дами, към които имат благосклонности, тъй като не знаят какво да кажат, не желаят да се изложат, тормозят се, че гласът им ще затрепери или че ще кажат нещо несвоевременно, с което да се изложат. Може да ви наподобява като някой саможивец, който не обича да поддържа връзка. Може да помислите даже, че сте му неприятна и по тази причина мълчи във ваше наличие, само че истината може да е напълно друга.

Той е доста обмислен в метода си

Ако някой мъж ви харесва и желае да ви впечатли, само че не желае да издава възприятията си, тъй като е нерешителен, той може да работи по образец. Първо ще стартира да се приближава от ден на ден до вас сякаш инцидентно. Ще стартира да ви заговаря повече. Постепенно ще стартира да ви написа известия сякаш за нещо напълно странично, просто с цел да ви пита. Ще се сдържа в метода си, само че ще усетите, че е с желание да ви впечатли с наличието си.

Той инцидентно ви наскърбява

Някои мъже са много непохватни в устрема си да прикрият прочувствената искра, която усещат към вас. Като дребни доста момчета се държат жестоко с девойките, които харесват, дърпат косите им, облеклата им, някои даже прибягват до по-агресивни способи на проява на благосклонности. Сякаш това държание е останало в съзнанието на някои мъже от детските им години и се демонстрира и в зрелост. Някой мъж може да ви обиди в диалог, само че това напълно не значи, че не ви харесва. Понякога значи точно това.

Държи се безсрамно и се хвали

Още едно необичайно и в същото време типично мъжко държание, което може да се прояви, когато са намесени благосклонности и усеща. В устрема си да впечатлят дамата, която харесват, някои мъже стартират да акцентират качествата си, с цел да привлекат вниманието ѝ.

Той не инициира физическа фамилиарност

Когато един мъж ви харесва същински, а не е притеглен единствено на физическо равнище към вас, неговата цел несъмнено няма да е да ви вкара в леглото си незабавно. Не че мъжете не желаят това, в противен случай. Но когато са намесени същински благосклонности, те няма да ви преследват с тази цел. Дори може да реагира по-бавно и дистанцирано на половите подмятания, които вие му изпращате. Това може да ви обърка в известна степен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР