Любовните триъгълници съществуват, откакто свят светува и съвсем не можем

...
Любовните триъгълници съществуват, откакто свят светува и съвсем не можем
Коментари Харесай

Обичам го, но никога няма да си простя, че разбих семейството му

Любовните триъгълници съществуват, откогато свят светува и напълно не можем да ги назовем събитие, защото са непристойно постоянно срещани. Вероятно и вие сте попадали в сходна обстановка, само че и да не сте - сигурно знаете, че не е по никакъв начин прелестно, без значение от кроя страна сте. Днес ще ви срещнем с една история, от която ще разберете, че от време на време е по-добре да отстъпиш, в сравнение с да се бориш да имаш някой, който не може да ти бъде напълно предан.

" Обичам го, той е любовта на живота ми. Заедно сме от три години и от една съм щастлива, че е подготвен да изостави жена си, само че от друга не мога да си простя, че разруших фамилията му. 

 жена

Запознахме се в учебното заведение на децата ни. И двамата имаме дъщери, които учат в един клас. Аз от дълго време съм разграничена с бащата на моето дете, до момента в който той към момента живее със брачната половинка си. И всичко сред тях като че ли изглеждаше наред, само че когато децата ни се сближиха, забелязах, че нищо не е такова, каквото си представях, че е.

Един ден дъщерите ни се засякоха на детска площадка в парка и той беше самичък с неговата, а аз с моята. Докато девойките ни си играеха, ние се заговорихме и внезапно като че ли прехвърчаша искри посред ни. Химията беше толкоз мощно, че нямаше по какъв начин да я подцени. Очевидно и той, защото когато се разделяхме, ме предложения да излезем на по пиво. Знаех, че не е вярно, само че в действителност усещах необикновено привличане към него и се съгласих. 

Излязохме, поговорихме се, прекарахме си ужасно. След това се видяхме още един път в моя апартамент и той прекара нощта при мен. Правихме най-хубавия секс в живота ми и от този миг всеки петък е нашият ден. 

 жена, мъж

Съпругата му постоянно се събираше с нейни приятелки у тях тъкмо в петък и не искаше той да се върти в близост. Беше съвършеното време единствено за нас двамата. В продължение на месеци аз все го питах по кое време ще напусне жена си, тъй като толкоз доста желая да бъдем дружно. Той споделя, че има същото предпочитание и преди няколко седмици ми разкри, че към този момент е подготвен да се изнесе от жилището им и да бъде с мен.

Бях толкоз щастлива, че най-сетне ще настъпи нашият момент, до момента в който един ден не срещнах щерка му в учебно заведение... Тя беше толкоз тъжна, плачеше неутешимо. Когато я попитах за какво, тя ми отговори, че се опасява, че родителите ѝ може би ще се разделят, тъй като не стопират да се карат...

Сърцето ми се сви. Толкова доста желаех той да остави брачната половинка си, с цел да бъде с мен. Толкова доста пъти го убеждавах и го подтиквах да го направи, а в този момент виждам, че раздялата им е най-големият боязън на това дете. Обичам този мъж, само че в никакъв случай няма да си простя, че разруших фамилията му. ", М. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР