Любовната сага между Калоян и Ивана, която премина през повдигане

...
Любовната сага между Калоян и Ивана, която премина през повдигане
Коментари Харесай

Любовната сага на Калоян завърши с пробация, пратиха го да овладява гнева си

Любовната сага сред Калоян и Ивана, която мина през покачване на обвиняване за домашно принуждение и систематичен душевен тормоз, през днешния ден завърши със правосъдно съглашение. Макар  в предходното съвещание той да описа, че в никакъв случай не  е наранявал някогашната си другарка, мъжът изрази подготвеност да се признае за отговорен единствено и единствено да постави завършек на тази съдбовно приключила любовна сага.
Прочетете още
Калоян Кирилов призна обстоятелствата и събитията, по този начин както са разказани в обвинителния акт и по двете повдигнати упрекнати - че е направил душевен и физически тормоз над някогашната си приятелката си Ивана.

Наказанието, което Калоян контракти е едно най-тежко за двете закононарушения – 10 месеца пробация. Освен това, той ще би трябвало да посещава Програма за публично влияние за преодоляване на гнева за същия период. Срещите с пробационен чиновник ще бъдат най-малко два пъти седмично.

Според обвинителния акт той е нанесъл лека телесна щета на Ивана в изискванията на домашно принуждение, която се показва в охлузвания и кръвонасядания по шията, гръдния панер и крайниците, както и травма на корема.

Второто обвиняване е за това, че в интервала месец август 2022 година до септември 2022 година в изискванията на домашно принуждение, редовно е следил приятелката си чрез нахлуване в нежелана връзка с нея - търсел я на публични места, пред дома ѝ, обаждал ѝ се по телефона, изпращал ѝ известия по вайбър и месинджър.

Преди старта на процеса Калоян описа пред кореспондент на  TrafficNews , че възпитанието му не му разрешава да посегне на жена. С Ивана били дружно към 8 месеца. Тя го е поканила да живеят дружно в жилището си, който тогава е представлявал безусловно „ голи стени ”. Тъй като разбирал от строителство, той се заел да го ремонтира, тъй като виждал общо бъдеще с нея. Купил ѝ айфон на погашение на негово име. В следствие Ивана поискала да се разделят тъй като към този момент нямала усеща към него и той се изнесъл. След време почнал да я търси, защото към момента изплащал телефона, който тя употребила.

В хода на делото стана ясно, че някогашната другарка няма да предяви искове към него и не желае да се конституира като частен обвинител и цивилен просител.

Пред арбитър Елена Герцова Калоян сподели, че си е взел поука и даде обещание повече да не се забърква в тягост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР