Любовната приказка на Силвия Кацарова и 10 години по-младият й

...
Любовната приказка на Силвия Кацарова и 10 години по-младият й
Коментари Харесай

Силвия Кацарова се събра с младия си мъж

Любовната приказка на Силвия Кацарова и 10 години по-младият й мъж продължава, разбра HotArena.

Близки до естрадната звезда разкриват, че тя още веднъж се е събрала с милионера Любомир Димитров . Известно време двамата бяха разграничени, а като причина се спрягаха аферите му с други дами. В последна сметка двамата потвърдиха, че бракът им продължава, а откакто години наред не бяха се появявали дружно, Любомир изгледа от първия ред представянето на биографичната книга на Силвия в известна столична зала преди няколко седмици.

Именно той поел масрафа към организацията на цялото събитие, което приличаше повече на церемония вечер, в сравнение с литературна колекция. По случай дребния празник Силвия получила и различен подарък от великодушния си брачен партньор - нов джип Ауди за 100 бона. 

" Не мога да схвана какъв е казусът аз да съм щастлива? С Любомир доста се разбираме, спокойни сме. Винаги е до мен и доста ми оказва помощ. Пътуваме постояно. Той идва с мен на някои участия ", разяснява Силвия.

Любопитното е, че двамата съпрузи на певицата се схващат отлично и нямат срещу да споделят компанията си. Това се удостовери и по време на премиерата на книгата на Силвия, на която първият й мъж Милчо Кацаров бе измежду специфичните посетители. А в края на вечерта даже държа особено слово. 

Той въпреки всичко не крие, че след 30-годишния им брак първоначално мъчно приел, че тя е щастлива с различен мъж. Въпреки това траял да бъде измежду най-близките й хора, изключително в музикално отношение, защото Любо не разбирал от ноти и можел да подкрепя плановете й единствено финансово.

Всеизвестно е, че той е измежду богаташите у нас и Силвия живее потопена в лукс , написа Ретро . Това обаче не й пречи всяка година да кандидатства за обществена пенсия и безвъзмездна винетка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР