Любопитно Петима топ готвачи продължават състезанието за голямата награда в

...
Любопитно Петима топ готвачи продължават състезанието за голямата награда в
Коментари Харесай

Петима топ готвачи продължават състезанието за голямата награда в Hell’s Kitchen България

Любопитно Петима топ готвачи не престават надпреварата за огромната премия в Hell’s Kitchen България Георги не оправда доверието на началник Ангелов и напусна Кухнята на Ада 1 май 2020, 10:42  Петима топ готвачи не престават надпреварата за огромната премия в Hell’s Kitchen България Източник: Нова тв
амо петима оцеляха в борба за огромната премия от 100 хиляди лв. в третия сезон на топ кулинарното съревнование за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. По-малко от месец до финала на шоуто, в което единствено един ще е победител, най-хубавите шефс яростно се борят за място в мечтания тим на началник Виктор Ангелов.

В последния решителен за седмицата епизод още един не оцеля – Георги не съумя да се възползва от оказаното му доверие и изпусна следващия си късмет.

Въпреки тежката му житейска орис на израснал без родители юноша, който изминава дългия път от интерната в Бургас до ресторанта на един от най-елитните хотели в света – Джумейра Лондон и умеенето му да се бори за всяка победа с необикновен хъс – Георги не сполучи да се възползва от поддръжката на началник Ангелов.

Множество неточности и трагична борба с френския омлет бяха последните капки в решението на началник Ангелов да изгони Жоро и по този начин сините да се разделят с още един от своите.

Претендентите да стигнат до финала на шоуто и да се борят за купата „ Най-добър професионален готвач на България за 2020 година “ останаха единствено пет. Атанас и Цветомир демонстрираха извънредно равностойна и почтена борба за оцеляване в Hell’s Kitchen България по време на кулинарния двубой на оранжевите престилки.

Дегустацията на сляпо и уменията на копират съставки и усети в пресъздаването на топ чинията на началник Ангелов им донесе освен справедливо почитание на черните командоси, само че и неговото самопризнание. Заради един портокал допълнително Цецо се размина с успеха над Атанас и продължи борбата си за оцеляване по време на изпълението на вечерните поръчки.

Цецо обаче не съумя да поведе черните към слънчев успех в Кухнята на Ада и опитите му се оказаха постлани единствено с положителни планове. Той не мина изпита по водачество, макар неведнъж подадената ръка за помощ от Шеф Ангелов. На финала Цецо получи още един късмет да потвърди, че може да бъде образец за подражателство в отборните игри, а освен в самостоятелните.

Ще успее ли да се възползва от отстрочката или той ще бъде идващия занаятчия готвач, който ще се раздели с Hell’s Kitchen България ще разберем в новите епизоди на надпреварата. Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР