Любопитните събития около ситуацията на Николо Дзаниоло в Рома продължават,

...
Любопитните събития около ситуацията на Николо Дзаниоло в Рома продължават,
Коментари Харесай

Дзаниоло си извадил медицинско разрешително да не тренира заради стрес

Любопитните събития към обстановката на Николо Дзаниоло в Рома не престават, като последното е това, че играчът е получил здравно позволение да не тренира в продължение на един месец поради стрес, оповестяват италианските медии.

Според информацията Дзаниоло е пристигнал тази заран в клубната база, с цел да премине обзор при експерт, откакто на 31 януари изискал да бъде освободен от тренировките поради психическо претоварване. Проверката удостоверила потребността от отмора за атакуващия халф поради насъбрания стрес към края на трансферния прозорец и по този начин му било издадено позволение да не тренира в продължение на 30 дни. След това играчът ще премине нов обзор, след който ще стане ясно по кое време ще се завърне към подготвителния развой.

Междувременно, от Рома потвърдиха, че Дзаниоло е включен в листата на отбора за идните му мачове в Лига Европа. Оттам обаче прецизират, че наличието на италианския национал измежду регистрирание играчи е единствено условност и е във връзка със съглашението на клуба с УЕФА. Така остава позицията, че на него няма да се разчита през остатъка от сезона.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР